Ünlü manken Elif Ece Uzun: İki yıldır hayatım allak bullak!

Geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan ünlü manken Elif Ece Uzun, çarpıcı açıklamalar yaptı. Elif Ece Uzun, “Hayatımın son iki yılını unutmak istiyorum. Çünkü her şey allak bullak oldu. Önce bebeğimi düşürdüm, sonra babamı koronavirüsten genç yaşta kaybettim. Eşim bütün malvarlığını bir çeteye kaptırdı. Sonra boşandık ama yeniden evlendik” dedi.

Evlendikten sonra mesleğine 2 yıl ara veren ve bu arada ikizlerini dünyaya getiren manken Elif Ece Uzun, Mardinli modacı İzzettin Baran'ın gelinlik defilesiyle podyuma döndü.

İkizlerinin babası iş insanı Mehmet Tuş ile olaylı bir ayrılık dönemi geçirdikten sonra geçtiğimiz ay barışarak tekrar evlenen Uzun, "Sanki ilk defa podyuma çıkıyor gibi heyecanlıyım" dedi.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen defile sonrası konuşan Uzun, şunları söyledi: "Hayatımın son iki yılı unutmak istediğim olaylarla dolu; önce 5 aylık bebeğimi düşürdüm, sonra babamı kaybettim.

Eşim bütün mal varlığını çeteye kaptırdı, sonra ayrıldık. İkimiz de hatalarımızın farkına vardık ve tekrar evlendik. Şu an mutluyum."

Yakında ticarete atılacağını belirten Uzun, bebek beşikleri, pişik kremi, bebek şampuanı ve çocuk bezi gibi bir dizi ürün çıkaracağını söyledi.

 

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan peş peşe kritik 4 kritik uyarı!

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan peş peşe kritik 4 kritik uyarı!
Fashion Week İstanbul İçin geri sayım başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Fashion Week İstanbul İçin geri sayım başladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0