Fashion Week İstanbul İçin geri sayım başladı!

Fashion Week Istanbul bu yıl 13-16 Nisan tarihleri arasında dijital olarak gerçekleşecek.

Fashion Week Istanbul, moda dünyasının buluşma noktası olacak. Fashion Week Istanbul, bu yıl 13-16 Nisan tarihleri arasında yabancı ve Türk moda severlerle buluşacak. Koleksiyonlar bu kez kısa filmlerle karşımıza çıkarken, kısa filmlere imza atan yaratıcılar da başrolde olacak.

2021 sezonunda sıkça göreceğiniz çanta trendleri neler? En güzel çanta modellleriİLİŞKİLİ HABER2021 sezonunda sıkça göreceğiniz çanta trendleri neler? En güzel çanta modellleri

13-16 Nisan tarihleri arasında tüm dijital platformlarda yaratıcı ve farklı içerikler eşliğinde gerçekleşecek olan Fashion Week Istanbul, online sitesinden ve sosyal medyalarından takip edilebilecek.

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan peş peşe kritik 4 kritik uyarı!

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan peş peşe kritik 4 kritik uyarı!
Ünlü manken Elif Ece Uzun: İki yıldır hayatım allak bullak!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü manken Elif Ece Uzun: İki yıldır hayatım allak bullak!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0