2021 sezonunda sıkça göreceğiniz çanta trendleri neler? En güzel çanta modellleri

Geçtiğimiz sezon her ne kadar pandemi gölgesinde geçse de 2021 bahar döneminde capcanlı ve iyimser bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bu sezon vitrinlerde sıkça göreceğimiz çapraz muz çantalar moda anlayışına yepyeni bir soluk geliyor. 2021 sezonunda sıkça göreceğiniz çanta trendleri neler? Yasemin.com ekibi olarak sizler için araştırdık. İşte detaylar:

İlkbahara merhaba dediğimiz bu günlerde yeni sezonun çanta modasını merak ediyoruz. Bu ilkbahar ve yaz aylarında çantalarda boyutlar geçtiğimiz sezonlarda çok orta boy modeller olurken yeni sezonda yavaş yavaş minimalist çantalara yönelmeye başlıyoruz. Stilin en büyük tamamlayıcısı, gardırobun olmazsa olmaz aksesuarlarından biri olan çantalar giysilerde anı kurtarıyor. Giysilerle çoğu zaman anı kurtarırken, tasarımcılar söz konusu çanta olunca kalıp ve model açısından daima gelenekçi bir yol izlese de doku, baskı ve kayış gibi detaylarıyla yeni ve eşsiz trendlere imza atıyor. Yenilikçi tasarım çantalarla vitrinlerde görücüye çıkan çanta modelleri arasında çapraz çantalar favori olarak görünüyor. Stili tamamlamakla kalmayıp görünüme hareket katan kalın zincirlerden yenilikçi geometrik tasarımlara kadar moda haftalarında sergilenen 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarıyla sezonun öne çıkan çanta trendlerini keşfedin.

2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri İLİŞKİLİ HABER2021 örgü çanta modelleri neler? En güzel örgü çanta modelleri

2021 en güzel çanta modelleri

2021 en güzel çanta modelleri

2021 EN GÜZEL ÇANTA MODELLERİ

2021 ilkbahar yaz sezonunda git gide küçülerek oldukça şık bir duruş sergileyen çantalar kadınların vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday. Birçok tasarımcının koleksiyonunda bu sezon vitrinlerde yerini alan iddialı çanta modelleri bulunuyor. 

Çapraz Zincirli Çantalar

çapraz zincirli çanta modelleri

çapraz zincirli çanta modelleri

Son günlerde bayanların elinde sıkça gördüğümüz ve bu senenin favorisi olan yarım ay şeklindeki çantaların en sevdiğiniz rengini gardırobunuzda yer verebilirsiniz. 

çapraz çanta modelleri 2021

çapraz çanta modelleri 2021

Neon Renkler

Her zaman sade ve tek renk çanta tercih edenlerin yenilik yapma vakti geldi. Neon renk çantalarla yapacağınız kıyafet kombiniyle daha canlı ve renkli görünebilirsiniz. 

Cep Çanta

İlkbahar/Yaz 2021 defilesinde gördüğümüz cep çantalar; en minimal kombinlerinize çabasız bir etki katacak.

Oversized Weekender Tote

Modası hiç geçmeyen ve çoğu kadının vazgeçilmez çanta modelli olan oversized weekender tote çantalar bu sezonda da nefes kesmeye devam edecek. Farklı tarz kumaşlardan üretilen oversized çanta modellerinin büyüklüğü sizi şaırtmasın!

Su içmek kilo aldırır mı? Zayıflamak için günde kaç litre su içilmeli? Gece su içerseniz...

İLİŞKİLİ HABER

Su içmek kilo aldırır mı? Zayıflamak için günde kaç litre su içilmeli? Gece su içerseniz...
Belçika ile Hollanda'nın sınır kasabası Baarle hakkında bilinmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Belçika ile Hollanda'nın sınır kasabası Baarle hakkında bilinmesi gerekenler
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0