Türk kuaför Jennifer Lopez’in dikkatini çekti!

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez, şimdiye kadar birçok ünlü ismin saçlarını yapan saç tasarımcısı Mehmet Karadağ'ın peşinde.

Müzik sektörünün olmazsa olmazı sahne şovları, dans gösterileri kadar makyaj ve saçla da görsel şölen sergiliyor. Türkiye'de onlarca sanatçının saçlarını emanet ettiği ünlü saç tasarım sanatçısı Mehmet Karadağ'ın ünü yurt dışına kadar uzandı. Mehmet Karadağ'ın yaptığı saçları beğenen ve kendi saçlarını yapmasını istediği öğrenilen Jennifer Lopez, menajerlik firması aracılığıyla Karadağ'a haber yolladı.

22 yıllık meslek hayatında milyonlarca saç tasarımı yapan Karadağ, "Dünyaca ünlü bir isimden böyle bir teklif gelmesi beni onure etti. Her zaman yaptığım işi sanat olarak gördüm. Yaptığınız tasarımın sonunda kişinin yüzüne, görünümüne bambaşka bir yorum katmak gerekiyor. En önemlisi ise kişinin kendini mutlu hissetmesi ve kendine en uygun saça kavuşması. Saç ciddi bir tasarım gerektiriyor. Birçok yurtdışı projesinde Saç Tasarım Sanatçısı olarak görev aldım lakin Jennifer Lopez'in dikkatini çekmek beni ayrı bir gururlandırdı" dedi.

Oyuncu Hande Soral: Korkunç bir hastalık!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hande Soral: Korkunç bir hastalık!
Alişan'dan sanal tespit: Instagram zengin, Twitter yoksul...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan sanal tespit: Instagram zengin, Twitter yoksul...
Masumlar Apartmanı’nın Han’ı Birkan Sokullu yorumsuz paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı’nın Han’ı Birkan Sokullu yorumsuz paylaştı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0