Futbolcu Mesut Özil'den Kızılay'a dev bağış!

Güzel oyuncu Amine Gülşe ile hayatını birleştirdikten sonra kariyerine Türkiye’de devam eden ünlü futbolcu Mesut Özil’den örnek bir davranış geldi. Özil, yardıma muhtaç vatandaşlar için 100 bin Euro bağışladı.

 Fenerbahçe’de top koşturan futbolcu Mesut Özil, futbol dünyasındaki başarılarının yanı sıra ihtiyaç sahipleri için yaptığı yardımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Türk Kızılay’ın çalışmalarını yakından takip eden ve sürekli destekleyen Özil, bu kez de Kızılay’ın “Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye!” sloganıyla yürütülen kampanyasına 100.000 Euro bağışladı. Özil’in bağışı Türk Kızılay’ın düzenlediği “Dayanışma ve Teşekkür” programında açıklandı. Aynı programda hayırsever vatandaşlar Kızılay’a 6 saat içinde 51.1 milyon lira bağış yapmıştı.

128 BİN KİŞİ FAYDALANACAK

Özil’in yaptığı bağıştan 128 bin ihtiyaç sahibi faydalanacak. Bu destek sayesinde Türkiye’de 2800 adet, Endonezya’da 1000 adet, Bangladeş Arakan’daki mülteci kamplarında 750 adet Ramazan gıda kolisi dağıtılacak. İdlib’teki yetimhanelerde ve Somali Mogadişu’da 30 gün boyunca iftar yemeği verilecek. Özil’in yaptığı bağışla çocuklar için oyuncak da dağıtılacak. 

Mehmet Ali Erbil de Songül Karlı'nın filtresinden nasibini aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil de Songül Karlı'nın filtresinden nasibini aldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0