Sinem Kobal'ın eski halinden eser yok! Doğum sonrasında...

Kenan İmirzalıoğlu'yla evliliğinden olan Lalin'in doğumundan sonra tüm hayatı değişen Sinem Kobal, son haliyle görenleri şaşırttı. Doğum sonrasında ortalarda görünmeyen Kobal'ın eski halinden eser kalmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında dünyaevine giren güzel oyuncu Sinem Kobal, son haliyle dikkatleri üzerinde topladı. İlk kez annelik heyecanı yaşayan Sinem Kobal'ın bu süreçte tüm hayatı değişti. Hamilelik döneminde ortada görünmeyen oyuncu, doğum sonrası bu düzenini devam ettirdi.

Kalabalık ortamlara girmeyen ve kızını gözlerden uzak bir şekilde büyütmek isteyen Kobal, iş tekliflerine mesafeli yaklaşıyor. Oyuncu, doğum sonrasında saçlarını boyatmamaya da özen gösteriyor. Bu süreçte sağlıklı beslenen Kobal'a Kenan İmirzalıoğlu'nun ailesi Ankara'dan organik ürünler gönderiyor. Kobal, kızının her anına tanık olabilmek için gelen tekliflere de mesafeli yaklaşıyor.

Kobal'ın doğumdan sonraki hali ise gündeme bomba düştü. Eski halinden eser kalmayan Kobal, görenleri şaşırtıyor.

 

POZU BEĞENİ TOPLADI!

Instagram'da toplamda 5.8 milyon takipçisi bulunan oyuncu Sinem Kobal, uzun süredir var olan sessizliğini bozdu. Kendisini tamamen kızı Lalin'e odaklayan Kobal, son paylaşımıyla sonbaharı Instagram'a taşıdı.

Kısa sürede eski fit görünümüne kavuşan Kobal, spor şıklığıyla kendisine hayran bıraktı.

KIZI AYNI ANNESİ!

Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal, kızı Sinem Kobal'ın küçüklük fotoğrafı ile torunu Lalin'in fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Lalin'in annesine olan benzerliği dikkat çekti.

İLK KEZ PAYLAŞTILAR...

İki ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal yaklaşık 6 ay önce kızları Lalin'i kucaklarına alarak büyük bir mutluluk yaşadı. Kızları Lalin'i sosyal medyada çok sık göstermek istemeyen ünlü çift, bugün ilk kez bir paylaşımda bulundu.

Sinem Kobal, 6 aylık kızı Lalin’in fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı. 

Ekranlardan uzun süre uzak kalan Sinem Kobal hayranlarının isteğini yanıtsız bırakmadı. Güzel oyuncu, Instagram hesabından kızı Lalin ile birlikte yer aldıkları karesini takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Kobal'ın kızı Lalin'in yüzünü ilk kez gösterdiği paylaşımına bir çok ünlü isim de yorum yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu “Lalin genel olarak annesine benziyor. Ama içeriden bir Kenan bakıyor” demişti. Ünlü oyuncu Sinem Kobal sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Serap üzer 1 yıl önce

Ne kadar abartılı yazıyorsunuz , görenleri şaşırtacak nesi var acaba ? Eskisinden bile güzel , çünkü o bir anne ve o güzel yüzüne bir durulduk gelmiş ... Allah sağlıklarını , mutluluklarını daim etsin

BORUHAN 3 yıl önce

Ne kadar dandik bir isim.

Toplam 2 beğeni

Anonim 2 yıl önce

Seninkinden Daha Dandik Olamaz Boruhan ne ya bari Boruların çalışıyor mu

Toplam 0 Beğeni