Nusret'i şoke eden dava! 5 milyon dolarlık telif...

Yaptığı tuz dökme hareketiyle fenomen olan ve kısa zamanda dünya çapında tanına bir isim haline gelen Nusret, ünlü isimleri ağırladığı Miami'deki mekanına kendi resmini çizdirdi. Ancak daha sonra diğer restoranlarında da bu görseli kullanınca çizimi yapan sanatçılar Hicks ve Josphe, Nusret'e telif davası açtı.

Birçok ülkede restoran açan Nusret, şimdilerde mekanlarının iç tasarımlarıyla ilgileniyor. Meşhur olduğu tuz dökme hareketini dünyaca ünlü çizim sanatçıları William Hicks ve Josphe Lurato yaptırdı.

nusreti şoke eden telif davası

nusreti şoke eden telif davası

Hollywood yıldızlarını ağırladığı Miami'deki restoranına yaptırdığı çizimleri kopyalayıp New York, Dubai, Abu Dhabi, Ankara, Etiler, Mykonos ve Bodrum Yalıkavak Marina mekanlarına da yaptırdı. Ancak bu hareketi başına iş açtı.

nusretin o çizimi

nusretin o çizimi

Sanatçılar Nusret, hakkında dava açarak yaptığının usulsüz olduğunu iddia edip 5 milyon dolardan başlayan tazminat istedi. Yaklaşık 40 milyon TL olan bu tazminat hakkında Nusret cephesinden bir açıklama gelmedi. 

Yeliz Yeşilmen'den tartışma yapan 'seccade' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen'den tartışma yapan 'seccade' paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 13

Ethem 3 yıl önce

Odesin hiyar nasilsa kolay para kazaniyor eti pisirme masrafi bile uok cig eti gazliyo

Gara Bayram 3 yıl önce

İyi olmuş sen git elin gavuruna milyonlar ver resim cizdir , oda sana acımaz öyle değil böyle yapılır diyip şimdi milyonlarca dolar ode de aklın başına gelsin, bre ahmank yaptirsana bir Türk'e de paran tr de kalsın hem insanlık gör hemDe rahat et,

Toplam 1 beğeni

Cengiz Han 3 yıl önce

Ne demek 40 milyon dolar. Adam zaten resimin parasını ödemiş size. Fotokopi ile çoğaltılmış kendi resimi sonuçta.. buldunuz Türkü vurun abalıya.. bizde yaşadık bunları yurt dışında..

yadem 3 yıl önce

aptal mısın geri zekalı mı? o resmi en basit foto düzenleme programı ile çocuklar bile yapar. sirf gösteriş budalalığı. başka bir şey değil.

oğuz türkü 3 yıl önce

saçmalık! adam zaten başta parasını vermiş ister çoğaltır ister tutar çöpe atar!

Yorumların Tümünü Okuyun