Yeliz Yeşilmen'den tartışma yapan 'seccade' paylaşımı!

Ramazan ayının gelmesiyle ibadet halini paylaşan Yeliz Yeşilmen, sosyal medyada tartışmaya neden oldu. Seccade üzerinde renkli ojeleriyle dikkat çeken Yeşilmen'e çok sayıda, 'ojeyle namaz olmaz, abdest olmaz' şeklinde eleştiri geldi.

Ramazan ayına girdiğimiz bugünlerde ünlü isimler de manevi paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Demet Akalın Ramazan'ın ilk günü türbeye gitmeyi tercih ederken, pek çok ünlü isim de Ramazan ayı paylaşımlarında bulunuyor.

Demet AkalınİLİŞKİLİ HABERDemet Akalın'dan arkadaşlarıyla türbe ziyareti

Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, Instagram hesabından gece saatlerinde yaptığı paylaşım ile sosyal medyada bazı eleştirilere neden oldu. Yeşilmen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla dikkat çekerken tartışmanın da fitilini ateşledi. Seccade üzerine ojeli ayaklarını paylaşan Yeliz Yeşilmen, paylaşımına 'ibadet saati uyuma kalk' notunu düştü.

yeliz yeşilmen seccade paylaşımı

yeliz yeşilmen seccade paylaşımı

Yeşilmen'in paylaşımı sosyal medyada tartışmalara sebep olurken, pek çok takipçisi 'ojeyle abdest alınmaz' ya da 'ojeyle kılınan namaz kabul olmaz şeklinde pek çok yorum yaptı.

ELEŞTİRENLERE CEVAP GELDİ!

Yeliz Yeşilmen, Alp Kılınç adlı Instagram fenomeninin yaptığı 'Yeliz Yeşilmen, İslam dinine göre necasetten taharet gereği ojeden dolayı abdest kabul olmuyor diyorlar ama yine de sen bilirsin' yorumuna cevap verdi.

Nusret'i şoke eden dava! 5 milyon dolarlık telif...

İLİŞKİLİ HABER

Nusret'i şoke eden dava! 5 milyon dolarlık telif...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Şükrü Kan 3 yıl önce

Ojeli abdest olmayacağını bilmiyorsa diğer namazları kabul olur. Ama bundan sonra kabul oılmaz.