Volkan Konak: Vefa borcumu ödüyorum!

Yıllar sonra yeniden Kuzeyin Oğlu Volkan Konak ile ekranlara dönen usta sanatçı Volkan Konak merak edilenleri anlattı.

Ntv'nin yaptığı habere göre; şarkıları arasından favorilerini açıklayan Konak, sevenlerine yeni albüm müjdesi de verdi. Yeni programı için "Vefa borcumu ödüyorum ve vicdanımı rahatlatıyorum" diyen 57 yaşındaki sanatçı, "Meslektaşlarım ve sektör çok zor durumda... Dolayısıyla ateşe odun atmazsan ateş söner, ateşe odun atacağız. Türkiye'me moral, neşe, umut; mesleğime ise can suyu olmaya çalışacağım" diyor.

Brad PittİLİŞKİLİ HABERBrad Pitt'in tekerlekli sandalyedeki fotoğrafları korkuttu!

Bir dönem ekranlarda televizyon programları yapan, yaklaşık beş yıl aranın ardından müziğe daha çok ihtiyaç duyulan bir dönemde yeniden ekranlara dönen usta şarkıcı Volkan Konak neler hissettiğini şu sözlerle dile getirdi.

"Vefa borcumu ödüyorum ve vicdanımı rahatlatıyorum. Meslektaşlarım ve sektör çok zor durumda... Dolayısıyla ateşe odun atmazsan ateş söner, ateşe odun atmaya çalışacağız. Sevgili yapımcımız Polat Yağcı ile 'Ne yapabiliriz' diye konuştuk ve böyle bir yapımla yola çıktık. Türkiye'mizi Nuh'un Gemisi gibi bütün güzelliklerin olduğu bir gemide birleştirmeye çalışacağız. Kimsenin üzerine ve duygusuna basmadan profesyonel şekilde sadece müzik yapacağız. İnanıyorum; müzik okyanuslar gibi, denizler gibi ortak paydamızdır. Hepimizin yarasına merhemdir. Müziksiz hayat siyah-beyaz fotoğraftır, dans yapamazsın müzik olmadan, her şeyin başı müziktir. Meslektaşlarım sıkıntıda, sektörüme olan vefa borcumu ödemek için geri geliyorum. Normalde televizyon programı işini bitirmiştim çünkü amacına ulaşmıştı. Şimdi görev asıl oldu. Emir telakki ettim tekrar Türkiye'me moral, neşe, umut, mesleğime ise can suyu olmaya çalışacağım."

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder doğum anından fotoğrafını paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder doğum anından fotoğrafını paylaştı!
Kudüs sokakları Ramazan'da ışıl ışıl

İLİŞKİLİ HABER

Kudüs sokakları Ramazan'da ışıl ışıl
Eda Taşpınar spor kombini ile şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Eda Taşpınar spor kombini ile şaşırttı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0