Haluk Levent bu kez annesi için söyledi: Vasiyet

Haluk Levent, annesinin sevdiği türküleri yeniden yorumladı. Vasiyet'in ilk şarkısı 23 Nisan'da yayınlanacak.

Türkçe rock müziğin önemli temsilcilerinden Haluk Levent, annesinin en çok sevdiği 15 türküyü yorumladığı 'Vasiyet' albümünün kayıtlarını tamamladı.

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlarla adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, 2019 yılının Kasım ayında annesi Sabriye Acil'i kaybetmişti. Sanatçı annesinin en sevdiği türküleri kendine has rock sounduyla yorumladığı yeni albümü 'Vasiyet'i, Pasaj & Müzik etiketiyle anneler günü haftasında 7 Mayıs Cuma günü yayınlayacak. Yılın başında sosyal medya paylaşımlarıyla albüm kayıtlarına konsantre olduğunu açıklayan Haluk Levent, yaşadığımız bu pandemi günlerinde 'hepimize umut ve moral olması dileğiyle' diyerek yayınlayacağı albümün çıkış türküsünü 23 Nisan Cuma günü dinleyici ile buluşturacak. 

Sanatçının 'Melek Mosso' ile birlikte seslendirdiği ve rock tarzında yeniden yorumladığı 'Neşet Ertaş' türküsü 'Zülüf Dökülmüş Yüze'nin İmre Haydaroğlu yönetmenliğindeki klibi de aynı gün yayında olacak.

Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında yeni gelişme...

İLİŞKİLİ HABER

Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında yeni gelişme...
Attan düşüp ölümden dönen Çağdaş Onur Öztürk 'Prens' dizisiyle tekrar ata bindi

İLİŞKİLİ HABER

Attan düşüp ölümden dönen Çağdaş Onur Öztürk 'Prens' dizisiyle tekrar ata bindi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0