Rubato grubunun solisti Özer Arkun'un davasında yeni gelişme...

Nişanlısına şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen Rubato grubunun solisti Özer Arkun ile ilgili davada yeni bir gelişme yaşandı.

Nişanlısı Burcu Yılmaz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Rubato adlı müzik grubunun solisti Özer Arkun'un devam eden şiddet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme, mütalaanın hazırlaması amacıyla dosyanın savcıya gönderilmesi için karar verdi. Müşteki sıfatında bulunan B.Y. ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirtti ve "Bütün suçlardan cezalandırılmasını talep ediyorum" dedi.

Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Özer Arkun ile müşteki Burcu Yılmaz da katıldı. Şikayetçi avukatı Fatih Uzun, 'Olay kısa bir süre zarfında gerçekleşmiştir. Birden fazla suça sebebiyet veren eylemler vardır. Sanığın suçu kabul etmemesi suçun oluşmadığı anlamına gelmez. İsnat edilen bütün eylemleri gerçekleştirdiği sabittir, bu nedenle sanığın cezalandırılmasını istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Müşteki sıfatında bulunan Burcu Yılmaz da, 'Sanıktan şikayetçiyim, bütün suçlardan cezalandırılmasını talep ediyorum.' dedi. Mahkeme esas hakkındaki mütalaasının hazırlanması için savcıya gönderilmesine karar verdi ve duruşmayı erteledi.

İddianamede müşteki Burcu Yılmaz ile sanık Özer Arkun'un 2019 yılının Temmuz ayından bu yana arkadaş oldukları, 2020 yılının Mart ayında ise evlilik kararı aldıkları ifadesi yer aldı. İkilinin 4 Mayıs 2020 tarihinde evlilik kararı sebebiyle tartıştıkları ve Özer Arkun'un nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, silahla kasten yaralama, tehdit, şantaj, hakaret, nitelikli yağma ve basit cinsel saldırı suçları sebebiyle toplamda 35 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebi yer aldı.

Haluk Levent bu kez annesi için söyledi: Vasiyet

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent bu kez annesi için söyledi: Vasiyet
Eşine hakaret eden kadına nafaka yok!

İLİŞKİLİ HABER

Eşine hakaret eden kadına nafaka yok!

BİR YORUM YAPIN 2

Ahmed 2 yıl önce

İdam belki gelir ama biz görmeyiz.

Ali veli 3 yıl önce

Bu ülkede solcuysan kadına,dindara (bütün dinler dahil) istedeğin kadar fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayabilirsin.Sanat camiası,bilim camiası ve medya seni görmezden gelir.

Toplam 3 beğeni