Boğaz manzaralı evinden 'evde kal' çağrısı yapan Arzu Sabancı'nın oğulları Miami tatilinde

Sosyetenin gözde isimlerinden Arzu Sabancı, geçtiğimiz günlerde boğaz manzaralı evinden 'evde kal' çağrısı yapmış ve sosyal medyadan tepki çekmişti. Sabancı'nın iki oğlu Hacı ve Hakan Sabancı ile Nazlı Kayı'nın Miami'ye tatil gittikleri ortaya çıktı.

Boğaza sıfır yalısından yaptığı 'evde kalın' çağrısıyla sosyal medyanın gündemine yerleşen Arzu Sabancı, önerisiyle sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. İnsanları düşündüğü için bu tavsiyeyi verdiğini iddia eden Sabancı'nın 2 oğlu Hakan Sabancı ve Hacı Sabancı ile gelini Nazlı Kayı, annelerinin tavsiyesini dinlemedi ve Miami'ye tatile gittiler. Sosyal medyadan da bu anlara dair fotoğraf paylaşan Sabancılar, tepkilerin odağına yerleşti.

arzu sabancıdan açıklama

arzu sabancıdan açıklama

NE OLMUŞTU?

Arzu Sabancı geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Boğaz manzaralı evinin manzarasının görselini paylaşarak insanlara evde kalma çağrısı yapmıştı. Lüks yaşamları ve servetlerini her fırsatta gözler önüne seren Arzu Sabancı, yaptığı paylaşımla alay konusu olmuştu. 

Sabancı, Beylerbeyi'ndeki 20 milyon dolarlık Mabeyinci Faik Bey Yalısı'ndan çektiği Boğaz manzarasına şöyle yazmıştı: "Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam... Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz...Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden... Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam."

arzu sabancı paylaşımı

arzu sabancı paylaşımı

Gündem olan Sabancı için "Bizim de böyle evimiz olursa tabii ki sıkılmayız", "Arzu Hanım bir zahmet de siz evde sıkılmayın" "O evi bana ver korona bitse de çıkmam", "Yalısı olana evde kal demek kolay oldu" ve "Sadece bir hafta asgari ücretle geçinenin evinde yaşa" gibi yorumlar yapılmıştı.

Sabah Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Sabancı, "Çok zor ve acılı bir süreç. İnsanlar zor nefes alarak, ateşler içinde hastane odasında bir saati yaşasalar, 365 gün evde kalmaya razı olurlar. Benim tek amacım iyi niyetli olarak 'evde kal' çağrısı yaparak salgın sürecinde insanları korumaktı." demişti.

ABD Basını Melinda Gates'in 2 yıl önce boşanma kararı aldığını iddia etti

İLİŞKİLİ HABER

ABD Basını Melinda Gates'in 2 yıl önce boşanma kararı aldığını iddia etti
Buse Varol'a çalıntı şoku! Alişan'ın eşi Buse Varol'un Instagram hesabı hacklendi

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'a çalıntı şoku! Alişan'ın eşi Buse Varol'un Instagram hesabı hacklendi
Suudi Arabistan'dan 'Hac ibadeti' açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Suudi Arabistan'dan 'Hac ibadeti' açıklaması!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 19

İSMAİL 2 yıl önce

biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

Tonguç 2 yıl önce

Arzu hnm.çok dogru seyler söylemiş. her soyleneni neden yanlış anlamak istiyoruz. Hem Sabancı Ailesi şimdiki sosyete olmata çalışan gözü gönlü doymayan insanlarla kıyas kabul etmez.Sabancı ailesine saygılar.

Toplam 2 beğeni

Reyyan 2 yıl önce

Arzu Sabancı'ya değil de yorum atanlara kıskanç denilmiş. Bence gayet de haklı yorumlar. Zenginliği kimsenin derdi değil evde kal mesajı Boğaz manzarasının üstüne getirilip belirtilirse görgüsüzlük olur ve her şey de söylemeye hakkımız olur. Birçoğunun yaptığı bu değil mi? Lüks hayatları yaşarlar sonra da evde kal. Evde kalalım da müsade edin de sizin söyleminizle değil. Sizin işiniz gücünüz her şeyi göze sokmak için bahane bulmak

Toplam 6 beğeni

aspnetturkiye.com 2 yıl önce

boğaz aşiretinin üyesi önemi yok ne dediğinin

Toplam 2 beğeni

cinci 2 yıl önce

sen orada hava atasın diye binlerce lşçi sizin fabrikalarınızda çalışmak için evinden çıkmak zorunda TERBİYESİZ SEVİYESİZ

Toplam 6 beğeni

Omer 2 yıl önce

Adamlar fabrika acip insanlara faydali olmuslar simdi suclu mu oldular bu nasil bir anlayış

Toplam 6 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun