Survivor yarışmasıyla tanınan Milli Atlet Nagihan Karadere’nin acı günü!

2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla tanınan milli atlet Nagihan Karadere’nin ablası Hülya Karadere kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Milli atlet Nagihan Karadere’nin acı günü... Karadere'nin ablası Hülya Karadere kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Demet Akalın Survivor izlerken söyledikleri ile sosyal medyanın gündemine oturdu!İLİŞKİLİ HABERDemet Akalın Survivor izlerken söyledikleri ile sosyal medyanın gündemine oturdu!

hülya karadere

hülya karadere

Hayatını kaybeden Hülya Karadere memleketi olan Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tapu tepesi mezarlığında toprağa verildi.

Pelin Akil 2 yaşına giren kızlarına ilk kez televizyon izletti!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil 2 yaşına giren kızlarına ilk kez televizyon izletti!
'The Serpent' dizisinde oynayan İlker Kaleli zirveye yükseldi!

İLİŞKİLİ HABER

'The Serpent' dizisinde oynayan İlker Kaleli zirveye yükseldi!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0