Feyza Aktan'dan bakıcı Naz'ın iddilarıyla ilgili jet yanıt

Genç oyuncu Feyza Aktan'ın oğlunun bakıcısına şiddet uyguladığı iddia edilmiş ve görüntüleri de ortaya çıkmıştı. Aktan ile Deniz arasındaki velayet davası sürerken, bakıcı kadından Aktan'la ilgili şoke edici bir iddia gelmişti. Aktan, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında devam eden velayet davasında şoke eden gelişme yaşandı. Deniz, daha önce Aktan'ın sağlık sorunları olduğunu iddia edip oğlunun velayetini istemişti.

Bunun üzerine Aktan da Deniz'in kendisine şiddet uyguladığına yönelik iddialarda bulundu. Tüm bu iddialar devam ederken Aktan'ın oğlunun bakıcısına şiddet uyguladığı söylemişi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı!İLİŞKİLİ HABERÖzcan Deniz ve Feyza Aktan velayet davasına katıldı!

Bakıcının vücudunun morarmış fotoğraflarının paylaşımından sonra Aktan cephesinden herhangi bir açıklama gelmemişti. İddiaların odağında yer alan bakıcı kadın sessizliğini bozdu. Naz isimli bakıcı iddialarında şu ifadelere yer verdi:

feyza aktan tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen bakıcı Gülnaz

feyza aktan tarafından şiddet uygulandığı iddia edilen bakıcı Gülnaz

'Evde Kuzey'le çok aç kalıyorduk. Sürekli komşulara ve arkadaşlarına gönderiyordu. 'Özcan'a söyleme seni işten atarım' diye tehdit ediyordu. Sürekli yalnız ve aç bırakıp arayıp sormuyordu. Gece geç geliyordu. Kuzey benimle yatıyordu. Kuzey'e ilgisi ve anne sevgisi yoktu. Benim en büyük hatam evlenip çocuk yapmak diyordu.

Babasına dede dedirtip kaydetmiş ve Özcan Deniz aradığında, 'Bak deden arıyor' diyerek telefonu Kuzey'e veriyordu. Kuzey de yeni konuşmaya başladığında 'dede' diyordu. Bir gün Özcan Deniz eve geldi. Kuzey'i gezdirdi. Sonra hep 'dede dede' dedi. Özcan Deniz de şaşırdı. Ben bir şey demedim.'

Aktan hakkında çıkan bu iddialara, 'Uygulanan bu orantısız güç karşısında verdiğim tepkiler, herkes gibi insan olmanın doğasında yatan duyguların sonucu. Aksini beklemek, takım elbiseyle yatağa girmek gibi... Yorgunum, yetişemiyorum hızınıza, gücünüze, manipülasyonlara ve bu kirli dövüşe... Para, güç, medya bütün bu cephane karşısında kendimi kollamam mümkün değil. Oğlum kimsenin magazin malzemesi değil!' yanıtını verdi.

Arda Turan maç dönüşü kapının önünde kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan maç dönüşü kapının önünde kaldı
Tatile diye hastane şokuyla karşılaşan İpek Koca'ya eşi böbreğini verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Tatile diye hastane şokuyla karşılaşan İpek Koca'ya eşi böbreğini verdi!

BİR YORUM YAPIN 0