Yıldız Tilbe şarkısı seslendiren Müge Anlı'yı övgü yağmuruna tuttu!

Uzun yıllardır ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, geçtiğimiz gün Yıldız Tilbe'nin 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısını seslendirdiği anları paylaştı. Anlı, sosyal medyayı kasıp kavururken Yıldız Tilbe, 'Valla sesi birçok şarkıcıdan güzelmiş' sözleri ile övgüler yağdırdı.

Instagram'a yıllar sonra dahil olan ve takipçi sayısı hızla yükselerek 1,8 milyonu geçen ünlü sunucu Müge Anlı, paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı programcılığının yanı sır oldukça renkli bir kişiliğe sahip olan Müge Anlı, önceki gün Yıldız Tilbe'nin 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısını okudu ve takipçileri ile paylaştı.

Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı'nın videosu rekora gidiyor! Yıldız Tilbe'nin şarkısını söyledi...

Müge Anlı, takipçilerinden tam not alırken Yıldız Tilbe, Twitter'dan 'Ben şarkı veririm Müge'ye, herkes verir...' paylaşımında bulunurken daha sonra #MügeAnlıAlbümYapsın hashtag'ini açarak 'Valla sesi birçok şarkıcıdan güzelmiş' ifadelerini kullandı.

Sunucu Müge Anlı'dan herkesi güldüren video!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Müge Anlı'dan herkesi güldüren video!
Emine Erdoğan, sevgi evinde çocuklarla bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, sevgi evinde çocuklarla bir araya geldi!
Aslı Enver setlere geri dönüyor! Yeni projesi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver setlere geri dönüyor! Yeni projesi belli oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0