Emine Erdoğan, sevgi evinde çocuklarla bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ankara'da bir sevgi evini ziyaret ederek, çocuklarla vakit geçirdi.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ankara'da sevgi evinde devlet koruması altında yaşayan kız çocuklarını ziyaret etti. Emine Erdoğan, "Okullar ne zaman açılacak?" diye soran çocukları, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüntülü görüştürdü.

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan ramazan paylaşımı!

Emine Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Ankara'da bir sevgi evindeki çocuklarımızla çok güzel vakit geçirdik. Oyun oynadık, kitap okuduk. Bana odalarını gezdirdiler.

Okullarını çok özlemişler, ne zaman açılacağını sordular. Cevabını almak üzere Başkan dedelerini aradık. Sevgi evlerimiz, çocuklarımızın masal dinlemeye, oyun oynamaya, saçlarının okşanmasına ve onlara açılan güvenli kollara duydukları hasretin dindiği mekanlar. Çocuklarımız, emanetimiz ve geleceğimiz" ifadelerini kullandı.

Yıldız Tilbe şarkısı seslendiren Müge Anlı'yı övgü yağmuruna tuttu!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe şarkısı seslendiren Müge Anlı'yı övgü yağmuruna tuttu!
Nike 2021 yeni konsept gözlüklerini tanıttı!

İLİŞKİLİ HABER

Nike 2021 yeni konsept gözlüklerini tanıttı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0