Camdaki Kız Burcu Biricik takipçilerini geçmişe götürdü!

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından "Tabiat aşkı" notuyla yeşilliklerin içinde çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Burcu Biricik'in 13 sene önceki hali şaşırttı.

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteriyle dikkati çeken Burcu Biricik, 2008 yılında ağabeyi tarafından çekilmiş bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Burcu Biricik'in 13 sene önceki hali şaşırttı. Burcu Biricik paylaşımına "Yıl 2008 imiş... Abikonun arşivinden" notu da eklemeyi ihmal etmedi. Ünlü oyuncunun takipçileri 'Eski halinden eser yok' yorumu yaptı.

ZİRVEYE YERLEŞTİ!

Son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alan oyuncu Burcu Biricik, Emre Yetkin ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde "Camdaki Kız" dizisinde 'Nalan' karakterine hayat veren, kısa süre önce de dijital platformda yer alan "Fatma"da başrol oynayan Burcu Biricik, başarılı performansı ve güzelliğiyle sık sık adından söz ettiriyor. Popülerliği artan Biricik, önemli bir başarıya da imza attı. Güzel oyuncu, IMDb Türkiye Starmetre sıralamasında zirveye yerleşti.

Hayat Şarkısı dizisiyle yıldızı parlayan Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk karakteriyle gönülleri fethetti. Biricik, son dizisiyle magazin gündemine damga vurdu. Sosyal medyada gündem olan Biricik, oynadığı son dizide performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de etkileyen Burcu Biricik, bu kez eski mesleği ile gündeme geldi. Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun olduğu öğrenilen 31 yaşındaki Biricik'in arkeolog olduğunu duyanlar şaşkınlık yaşadı.

VAN'DA KAZI ÇALIŞMASINA KATILDI!

Oyunculuk sevdası ağır basınca mesleği bırakan ünlü oyuncu, Van'da 45 gün boyunca kazı çalışmalarına bile katılmış.


Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteri izleyici karşısına çıkan Burcu Biricik, güçlü performansı ile herkesi kendisine hayran bırakıyor. Burcu Biricik'in arkeolog olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun mesleğini ilk kez duyanlar şaşkınlık yaşadı.

ABD'de müzik festivalinde izdiham: 8 ölü!

İLİŞKİLİ HABER

ABD'de müzik festivalinde izdiham: 8 ölü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0