ABD'de müzik festivalinde izdiham: 8 ölü!

ABD'de düzenlenen Astroworld Müzik Festivali'nin açılış gecesinde Travis Scott konseri sırasında yaşanan izdihamda insanlar ezildi. Olaylar sırasında çok sayıda kişinin yaralandığı ve en az 8 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi

ABD'nin Texas eyaletine bağlı Houston kentinde düzenlenen Astroworld Müzik Festivali'nin açılış gecesi, faciaya sahne oldu. Binlerce kişinin akın ettiği dünyaca ünlü rapçi Travis Scott'un konserinde izdiham meydana geldi.

Houston İtfaiye Şefi Samuel Pena, festivalin düzenlendiği NRG Park'ın dışında düzenlediği basın toplantısında çıkan olaylarda en az 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

"PANİĞİ ARTTIRDI"

Festival alanından 17 kişinin hastanelere kaldırıldığını aktaran Pena, 11'inin kalp krizi geçirdiğini kaydetti. Samuel Pena, yerel saatle 21.00 civarında rapçi Scott'ın konseri için toplanan kalabalığın sahnenin önüne doğru itilmeye başlandığını ifade ederek, "Bu da paniği arttırdı ve yaralanmalara yol açtı." diye konuştu.

 

Camdaki Kız Burcu Biricik takipçilerini geçmişe götürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız Burcu Biricik takipçilerini geçmişe götürdü!
Bahçe bakımı yaparken dev patates buldular!

İLİŞKİLİ HABER

Bahçe bakımı yaparken dev patates buldular!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0