Koronavirüsü atlatan Merve Oflaz ilk kez görüntülendi: Bende antikor oluştu

Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterine hayat veren güzel oyuncu Merve Oflaz, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmıştı. Tedavi sürecini tamamlayan Oflaz, Bebek Sahili'nde köpeğiyle yürüyüş yaparken görüntülendi.

Kanal D'de ekrana getirilen Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Bahar karakteri ile adından söz ettiren Merve Oflaz, önceki gün köpeğiyle Bebek Sahili'nde görüntülendi. Koronavirüse yakalanarak sevenlerini korkutan ve daha sonra atlatan Oflaz, gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Camdaki KızİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız'ın yıldızı Burcu Biricik'in gerçek mesleği şaşırttı!

Maskesiz görüntülendiği için panik yapan Oflaz, 'Maskesiz çektiniz ama bende bayağı iyi antikor oluştu' dedi.

merve oflaz antikor

merve oflaz antikor

Sağlığıyla ilgili herhangi bir sıkıntısı olmadığını ifade eden Merve Oflaz, "Kalıcı bir rahatsızlık oluşmadı, sadece nefes darlığım oluyordu. Zaten negatif çıktıktan sonra spor yapmaya başladım ve daha da rahatladım" ifadelerini kullandı.

 

Hatipoğlu'nda beklenmedik soru! "5 yıldır nişanlıyım, hayırlı olmadığı için mi evlenemiyorum?"

İLİŞKİLİ HABER

Hatipoğlu'nda beklenmedik soru! "5 yıldır nişanlıyım, hayırlı olmadığı için mi evlenemiyorum?"
Usta oyuncu Demir Karahan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Demir Karahan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine katıldı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0