Barış Arduç'un 'Kulüp' tarzı bıyık oldu!

Gökçe Bahadır, Salih Bademci ve Barış Arduç'un rol aldığı ‘Kulüp' dizisinin sezon çekimleri tamamlandı. Başrol oyuncularından Barış Arduç'un rol gereği imajını yeniledi.

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizide oyuncu Barış Arduç, senaryo gereği yeni bir imaja büründü. Setten ortaya çıkan karelerde Arduç'un bıyık bıraktığı görüldü. Netflix'te izleyiciyle buluşacak dizi gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel'in yaşam macerasını anlatıyor.

barış arduç kulp dizisi

barış arduç kulp dizisi

KULÜP DİZİNİN KONUSU NEDİR?

Dizide gelişen olaylar 1995 yıllarında bir gece kulübünde geçecek. Cezaevine girmiş olan Matilda, hapisten çıktığında Raşel isimli bir kızı olduğunu öğrenecek ve kızını tüm kötülüklerden korumaya çalışacak.

Dizide bahsi geçen Kulüp müşteriler için çok eğlenceli bir yer gibi görünse de kulüp çalışanları için durum tam tersi olacak. Dizinin senaryosunu Necati Şahin kaleme alırken, yapımcılığını da O3 medya üstlenecek.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'lu Kuş Uçuşu'nun yayın tarihi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'lu Kuş Uçuşu'nun yayın tarihi belli oldu
Kardeşlerim dizisi yurtdışına açılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim dizisi yurtdışına açılıyor!
Gamze Özçelik'ten yürekleri ısıtan video!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten yürekleri ısıtan video!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0