'Kimse param yok demesin' demişti! Demet Akalın'ndan yeni açıklama

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günlük tam kapanma öncesi tatil beldelerine giden vatandaşlarla ilgili yaptığı açıklama büyük tepki topladı. Demet Akalın sözlerinin tepki toplamasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, tam kapanma sürecinin başlamasıyla tatil bölgelerine giden vatandaşları eleştirdi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Demet ve Alişan ile 'Sabah Sabah' programında tam kapanma kısıtlamaları gündeme geldi. Demet Akalın ve Alişan; Bodrum, Çeşme, Antalya gibi yazlık yerlere giden vatandaşlara tepki gösterdi.

"2 MİLYON KİŞİ TATİLDE"

Bir an önce koronavirüsten kurtulmayı beklediklerini söyleyen Alişan, alınan tedbirlere uyulmadığından şikayet ederek "2 milyona yakın insan şu an tatil beldelerinde" diye konuştu.

demet akalın özür diledi

demet akalın özür diledi

"KİMSE PARAM YOK DEMESİN"

Akalın ise bunun üzerine "Kimse param yok demesin valla, herkesin evi var Bodrum'da" diye konuştu.

TEPKİLERİN ARDINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Akalın, sözlerine gelen tepkiler üzerine, "Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı. Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, özür dilerim" dedi.

demet akalın

demet akalın

Yavuz Seçkin hastanelik oldu! Korku dolu anları sosyal medyadan duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Seçkin hastanelik oldu! Korku dolu anları sosyal medyadan duyurdu
Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün kavuşacağız

İLİŞKİLİ HABER

Gül Sunal'dan Kemal Sunal'a: Elbet bir gün kavuşacağız
İki YouTuber'ın maske şakası başlarını yaktı! Pasaportlarına el konuldu

İLİŞKİLİ HABER

İki YouTuber'ın maske şakası başlarını yaktı! Pasaportlarına el konuldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

temel 2 yıl önce

ulke de fakir var bu belki yuz de on gibi bir evde iki araba son model bes cep pc aksam alem de burda surda bir kac ev ve cikip param yok fakirim diyor ulke de fakir den cok nankær var hain var alem yapma kumar yerine herkes bir kisiye biraz yardim etse sorun kalmaz

misafir 2 yıl önce

Bodrumdaki ev sayısı bölü nüfus. Bunu hesaplayaman biri hükümete yağcılık yapacak diye açıklama yapıyor. Bu zekada birine umut bağlayanın da zekasına şaşmak lazım.