Londra'da para saçan Aleyna Tilki, 10 bin TL'lik oyuncak aldı!

Son dönemde ünlenen genç popçularda Aleyna Tilki, kazandığı parayı oyuncağa ve kıyafete yatırdı. 10 bin TL'lik oyuncak alan Tilki, daha sonra 150 bin TL'lik kıyafet alışverişi yaptı.

Her fırsatta dünya starı olmak istediğini söyleyen 21 yaşındaki güzel popçu Aleyna Tilki, Londra'da hem çalışıyor hem de kendine zaman ayırıyor. Sık sık yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen genç popçu, bu sefer de yaptığı alışverişlerle adından söz ettirdi.

10 BİN TL'LİK OYUNCAK ALDI

Önceki gün Londra'daki bir oyuncak mağazasına giren Aleyna Tilki, 15 tane dünyaca ünlü Koreli müzik grubu BTS'nin oyuncak bebeklerinden aldı. Tanesine 400 TL ödeyen şarkıcı, 7 tanesini Twitter hesabından takipçilerine hediye edeceğinin müjdesini verdi. Mağazadan birçok oyuncak alan Aleyna Tilki, tamı tamına 10 bin TL ödedi.

150 BİN TL'LİK KIYAFET

Daha sonra alışverişine devam şarkıcı, lüks mağazaları gezerek kıyafet alışverişi yaptı. Dönem dönem kıyafet tercihiyle eleştirilen Aleyna Tilki, kıyafet mağazalarında da 150 bin TL harcadı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı kesenin ağzını açtı! Çeşme'deki malikane için...

İLİŞKİLİ HABER

Caner Erkin ve Şükran Ovalı kesenin ağzını açtı! Çeşme'deki malikane için...
Müzisyen Alper Demir koronavirüse yenik düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Müzisyen Alper Demir koronavirüse yenik düştü!
Nusret'in restoranına sürpriz konuk! Jason Statham...

İLİŞKİLİ HABER

Nusret'in restoranına sürpriz konuk! Jason Statham...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0