Koronavirüsü yenen Toygan Avanoğlu taburcu oldu

Ordu'da, çekimleri devam eden 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinin oyuncularından Toygan Avanoğlu, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Avanoğlu, konuyla ilgili, "İnsanlar fazlasıyla tedbirlere uysunlar" dedi.

Show TV'nin sevilen dizisi 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta 'Sefer Kaptan' rolüne hayat veren ünlü oyuncu Toygan Avanoğlu'nun, koronavirüs testi sonucu pozitif çıkmıştı. Bir süre evinde karantinada olan Avanoğlu, sonrasında ise Ordu'daki özel bir hastaneye geldi. Burada yapılan tahliller sonucu Toygan Avanoğlu'nun, akciğerlerinde de bulaş olduğu tespit edildi. Tedaviye alınan oyuncu, toplamda 15 günlük sürecin ardından taburcu edildi.

"İNSANLAR TEDBİRLERE FAZLASIYLA UYSUN"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avanoğlu, "Fatih hocamın sayesinde, Kovid bölümünün sayesinde çok daha iyiyim. Karantinada 6 gün yattım ve Fatih hocamı devamlı aradım. Sonrasında hastaneye geldim ve ciğerlerimde akciğer tutulumu olmuş. Nefes darlığım da vardı. Artık kurallara uymayanlar nasıl uymuyor merak ediyorum. Çok ciddi bir hastalık, neredeyse 15 gündür yatıyorum ve çok rica ediyorum; insanlar fazlasıyla tedbirlere uysunlar" dedi.

Tedaviyi yürüten Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Fatih Bostancı da, "Gayet uyumlu bir hastaydı. Tedavi sürecinde bize çok yardımcı oldu. Şu an için sağlığına kavuştu. Ekranlardaki sevenleri ile yeniden buluşturacağız" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, dizi setini özlediğini belirterek, hastanede emeği geçen sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Hafsanur Sancaktutan koronavirüse yakalandı! Hafsanur Sancaktutan kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hafsanur Sancaktutan koronavirüse yakalandı! Hafsanur Sancaktutan kimdir?
CZN Burak’tan Dubai’de drone şov! 1200 drone ile...

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak’tan Dubai’de drone şov! 1200 drone ile...
Görenler hayran kaldı! Köpeğe elleriyle su içirdi...

İLİŞKİLİ HABER

Görenler hayran kaldı! Köpeğe elleriyle su içirdi...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0