Ali Kırca yıllar sonra ilk kez ortaya çıktı! Ali Kırca kimdir ve kaç yaşında?

Siyaset Meydanı ve Ana Haber sunuculuğu ile ekranların vazgeçilmez ismi haline gelen Ali Kırca, uzun yıllardır gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Peki Ali Kırca kimdir ve kaç yaşında?

Haber sunuculuğu deyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Ali Kırca uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Ali Kırca, yıllardır ekranlarda yer almıyor. Ünlü sunucu bugün görüntülendi.

74 yaşındaki Ali Kırca'nın son hali!

Ali Kırca

Ali Kırca

DOKTOR ZİYARETİNDE GÖRÜLMÜŞTÜ

Doktor ziyaretinde çekilen bir fotoğrafı paylaşılan Kırca'nın ilerleyen yaşına rağmen çok fazla değişmemesi dikkatlerden kaçmadı. Bir dönem TRT Washington temsilcisi olarak da görev yapan Kırca, daha sonra İnter Star’a geçti. 42 yaşına geldiğinde “Kırkıncı Paralel” programını Washington ve New York’ta hazırlayıp sunan Kırca, Türkiye’ye döndü.

ALİ KIRCA KİMDİR?

1948 yılının Aralık ayında Akşehir’de doğdu. 1963 yılında İstanbul’a gelen Ali Kırca, Deniz Harp Akademisi’nden mezun oldu. 1969 yılında deniz teğmeni iken bir bildiri nedeni ile ordu ile ilişkisi kesildi. 17 yaşında medyaya ilgi duyan Kırca, İstanbul Üniversitesi’nde bir süre eğitim gördükten sonra, 1974 yılında TRT’de muhabir olarak mesleğe başladı. TRT’de çeşitli görevlerden sonra TRT Haber Dairesi Başkanlığı’na yükseldi. “Yurttan-Dünyadan” ve “32. Gün” programlarını hazırlayarak, “Açık Oturum” programını yöneten Kırca, önde gelen liderlerle yaptığı röportajlar sayesinde başarılarını ikiye katladı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 13

misafir 1 yıl önce

hesap var hem de ne hesap boynuzsuz koyunun boynuzlu koyundan bile hesap soracağı gün var elbet orada görüşeceğiz.

Gayri 1 yıl önce

Adam pişmaniye olmuş halen aynı diyonuz :)

misafir 1 yıl önce

Maalesef yaşlanınca her şey gün yüzüne çıkıyor. Bir zamanlar medyayı yönlendirenlerin tümü istisnasız, maalesef tek bir mezhep mensuplarından oluştu. Kendilerinin dışında kimsenin var olmasına izin vermediler. Her şeyi onlar yönlendirdi. Erbakan hoca arazide abdest alırken bir gencin su dökmesini 2 km. den zumlayıp haber yaptırdılar. Bilinçsiz insanların abdest alan Müslümana arsız sözler söylemesine sebep oldular.

Kenan çelik 1 yıl önce

Hesap yaklaşıyo saçlarına kırca düşmüş Alii

canan 1 yıl önce

yaşı ilerlemiş, gideceği yere hazırdır umarım. 28 şubat döneminde canla başla çalışmalarına bütün halk şahit, Allah katında hesap verirken de şahit olacağız.

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun