Emina Jahovic'ten Mustafa Sandal'a nafaka tepkisi! 'Söylediği gibi krizde değil'

Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic, eski eşi şarkıcı Mustafa Sanadal'ın ekonomik durumunu neden göstererek ödediği nafakanın düşürülmesini talep etmesi hakkında konuştu. Jahovic, Sandal'ın söylediği gibi krizde olmadığını bildiğini belirtti.

Eski evli şarkıcılar Emina Jahovic ile Mustafa Sandal arasında nafaka anlaşmazlığı yaşanıyor. Ekonomik açıdan krizde olduğunu belirten Mustafa Sandal pandemi nedeniyle yaşadığı krizden ötürü, ödemekte olduğu 25 bin TL'lik nafakanın 10-15 bin TL'ye düşürülmesi için mahkemeye başvuracağı da iddia edildi. Bu durumu kabul etmeyen Jahovic, Sırp basınına açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, 'Şu anda söylediği gibi krizde olmadığını biliyorum. Davamın sonuna kadar arkasındayım ve Türk adaletine güvenim tam. Adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan eşlerinden boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum.' dedi.

Jahovic ayrıca Sandal'ın kendisine 26 boyunca tek kuruş ödemediğini ve alacaklı olduğu Türk parasıyla 740 bin TL'lik bir nafaka borcunun da olduğunu iddia etti.

Demet Akalın devlet büyüklerine seslendi: Turistlere testi mecbur kılın

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın devlet büyüklerine seslendi: Turistlere testi mecbur kılın

BİR YORUM YAPIN 0