Şahan Gökbakar'dan Instagram detoksu: Benim için amaçsız bir eyleme dönüşmüştü

Koronavirüs pandemisi nedeniyle vaktinin çoğunu evinde geçiren ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Şahan Gökbakar radikal bir kararla sosyal medya hesaplarını kapattı. Gökbakar'ın hamlesi herkesi şaşırttı.

Birçok başarılı filme imzasını atmış olan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, pandemiyle birlikte sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyordu.  Ama Şahan Gökbakar bir süre sonra sosyal medya hesaplarını kapatma kararı aldı.

Bir dergiye röportaj veren ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Instagram'ı neden kapattığını şu sözlerle anlattı:

"Özellikle bu pandemi döneminde, yaptığım paylaşımların anlamsızlığını fark ettim. O nedenle ben neden her gün fotoğraf koyuyorum diye düşününce koymayayım daha iyi dedim. Baktım yine sürekli elim gidiyor, bir şey paylaşmasam da vakit geçiriyorum boş boş; en iyisi kapatayım dedim ve Instagram'ımı dondurma kararı aldım. Çok da iyi geldi.

şahin gökbakar sosyal medya detoksu

şahin gökbakar sosyal medya detoksu

'GÜNLÜK HAYATI PAYLAŞMANIN AMAÇSIZ OLDUĞUNU FARK ETTİM'

İnsan sürekli aynı şeyi yaptığı zaman fark etmiyor ama, çok anlamsız bir hareket oraya sürekli fotoğraf koymak, eğer bir amacınız yoksa. Bu işten para kazanmak veya işte herhangi bir şeyi tanıtmak, reklam vb. gibi bir amacınız yoksa, günlük hayatı paylaşmanın amaçsız bir eylem olduğunu fark edip, dondurdum. Hayatımda tekrar çok ilginç şeyler olursa paylaşmak istediğim, o zaman açarım yeniden."

Koronavirüs nedeniyle fazla sosyalleşmediğini ve hastalıktan elinden geldiğinde korunduğunu da sözlerine ekleyen Gökbakar, "Son 1 senedir gündemimde sadece ve sadece koronavirüs var. Bu hastalığa yakalanmadan, sağlık içinde, bu süreci geçirmeye çalışıyorum. Eşim de son derece destek oluyor. Vaktimizin neredeyse tamamına yakını hep beraber evde, teknede veya bahçede, bize ait olan alanlarda geçiriyoruz. Çok az sosyalleşiyoruz. Açık havada, bahçede mesafe ile arkadaşlarımızı görüyoruz. Onun dışında bu bir sene içerisinde sadece ve sadece beraber huzurlu mutlu vakitler geçirmeye odaklanıyoruz. Pandemi sürecini bu şekilde atlatmaya çalışıyoruz." dedi.

Demet Akalın devlet büyüklerine seslendi: Turistlere testi mecbur kılın

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın devlet büyüklerine seslendi: Turistlere testi mecbur kılın
Buğra Gülsoy'un oğlu Cem sosyal medyadanın fenomeni oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Buğra Gülsoy'un oğlu Cem sosyal medyadanın fenomeni oldu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hadi 2 yıl önce

bu malın ne yaptığı çok da lazımdı ya