Ferdi Tayfur'un Fadime klibindeki genç kadın bakın kim çıktı!

90'lı yıllara damgasını vuran Fadime'nin Düğünü şarkısı ile uzunca bir süre konuşulan Ferdi Tayfur'un klibinde oynattığı kişi ünlü bir isim çıktı. Onur Akay, klipteki kişinin Umut Akyürek olduğunu açıkladı. Umut Akyürek'in değişimi de dikkatlerden kaçmadı.

Arabesk müziğin efsane isimleri arasına adını yazdıran Ferdi Tayfur'un 1994 yılında çıkardığı 'Fadime'nin Düğünü' şarkısının klibiyle ilgili herkesi şaşıracak bir gerçek ortaya çıktı.

Onur Akay Magazin Masası'nda yer alan yazısında, Fadime'nin Düğünü şarkısının klibinde oynayan kişiyi açıkladı. Onur Akay, 'Sosyal medyanın yeni trendi olan 20'li yaşlar challenge akımı devam ederken, ünlü isimler de 20'li yaşlarda çekilen fotoğraflarını paylaşıyor. Akıma katılmayan ünlü isimlerde var. Onlardan biri de Türk sanat müziğinin en güzel kadın seslerinden çok sevdiğim canım arkadaşım Umut Akyürek... Ben de 20'li yaşlar challenge akımında hem Umut'a, hem de sevenlerine bir sürpriz yapmak istedim. Ferdi Tayfur'un "Fadime'nin Düğünü" şarkısını bilmeyen yoktur. 

1994 yılında çıkan şarkının klibini ise mutlaka herkes hatırlar. Klipte gelin olan Fadime'nin gerçekte kim olduğunu ise yıllarca hiç kimse bilmeden izledi. İşte bugün sizlere Fadime'nin kim olduğunu açıklıyorum. Yukarıdaki fotoğrafta yer alan ünlü klipteki Fadime Umut Akyürek'tir...

 

 

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül'den Anneler Günü mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan ile İpek Açar'ın kızı Aslı Gönül'den Anneler Günü mesajı!
Nusret'ten çok konuşulacak bir paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret'ten çok konuşulacak bir paylaşım!
Hain İsrail polisleri namaz kılan Filistinli cemaati hedef aldı! Ünlü isimler ayaklandı

İLİŞKİLİ HABER

Hain İsrail polisleri namaz kılan Filistinli cemaati hedef aldı! Ünlü isimler ayaklandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

yuscin 2 yıl önce

AAA yıllardır bu sorunun cevabını arıyordum. Ayy ayy çok iyioldu büyük bir zahmetten kurtardınız. Minnettarım canlarımmm.

Toplam 1 beğeni

Sonuç 2 yıl önce

Eeeeeeeeeeeeee... Sonuç ne sonuç? Bunu bilmek bize ne kazandırdı? Neyi çözdü? Neyi düzeltti? Hiç... Bomboş ve hiç bir şeye yaramayan boş bir bilgi...

Toplam 1 beğeni

Paşabey 2 yıl önce

Ne kadar aptalca bir durum; klipte oynayan ünlü (!) ama kimse tanımıyor.

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Aman ne ünlü ya. Boşa cilalamayın. Ayrıca klipte oynayanın kim olduğunu kimsenin merak ettiğini sanmıyorum.

meyyid 2 yıl önce

tipi fena kaymış yanlız..