Hain İsrail polisleri namaz kılan Filistinli cemaati hedef aldı! Ünlü isimler ayaklandı

Geçtiğimiz akşam camide namaz kılan Filistinli kardeşlerimize leş bir saldırıda bulunan hain İsrail polisleri, Ümmeti Muhammedi ayağa kaldırdı. Filistinli kardeşlerimize dualar ederek İsraili kınayan onlarca insan sosyal medya hesaplarında tepkilerini belli ettiler.

Yatsı namazı için Mescid-i Aksa'da namaz kılan Filistin'li cemaate hain saldırıda bulunan İsrail polisleri, insanlığa sığmayan bu eylemleri ile bir kez daha kınandı. Dünkü saldırıdan sonra sosyal medya hesaplarında yeniden gündeme gelen Mescid-i Aksa görüntüleri yürekleri dağladı. Cemaati hedef alan hain israil polislerine tepkiler, çığ gibi giderek büyüyor. Bu tepkiyi gösterenlerden birisi de 52 yaşındaki sevilen şair Dursun Ali Erzincalı'dan geldi. Siyerci Muhammed Emin Yıldırım gibi tanınan isimler onlarca tweet atarak Filistinli kardeşlerimizin yanlarında olduklarını duyurdu. İşte paylaşımları ve Mescid-i Aksa'da olanlar...

Mescid-i AksaİLİŞKİLİ HABERMescid-i Aksa'nın önemi nedir? Ağlama Duvarında ne yapılır?

DÜN AKŞAM MESCİDİ AKSA'DA NE OLDU? İSRAİL POLİSLERİ SALDIRDI...

Nice Peygamberlerin yeri biz ümmetin de ilk kıblesi olan kutsal topraklardan Mescid-i Aksa, dün akşam yatsı namazı vaktinde kahrolası israil polisleri tarafından saldırıya uğradı. Namaz kılan cemaate karşı ses bombaları ve plastik mermiler kullanarak haince bir saldırıda bulunan İsrail polisleri Filistinli gençleri yaraladı. Kudüs İslami Vakıflar İdaresinin verilerine göre; şu ana kadar Harem-i Şerif’te yaşanan olaylarda çok sayıda yaralı olduğu görüldü. 

Harem-i Şerif savaş alanına dönüştüren İsrail polislerine, Filistinli mücahit gençler taşlar ve cam şişelerle karşılık verdi.  Saldırıda yara alan gençlerin sağlık durumu ile ilgili Filistin Kızılayından yazılı açıklama geldi. Öğrenilen bilgilere göre 205 Filistinlinin yaralandığı, bunlardan 88'inin Kudüs'teki hastanelere kaldırıldığı, diğerlerinin ise ayakta tedavi edildiği ortaya çıktı.

Fetih suresi okunuşu ve faziletleri! Fetih duasını okumanın sevabıİLİŞKİLİ HABERFetih suresi okunuşu ve faziletleri! Fetih duasını okumanın sevabı

Ferdi Tayfur'un Fadime klibindeki genç kadın bakın kim çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Ferdi Tayfur'un Fadime klibindeki genç kadın bakın kim çıktı!
Mehmet ali Erbil Çarkıfeleğe dönüyor! Müjdeledi, Bayram'da ekran karşısında...

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet ali Erbil Çarkıfeleğe dönüyor! Müjdeledi, Bayram'da ekran karşısında...

BİR YORUM YAPIN 1

Taş kalp 2 yıl önce

Allah kuranda sizi lanetlemiş sizin akıllanacağınız yok şeytanlaşmış ruhlar.