Ekonomik sıkıntılar yaşayan Oryantal Didem Kınalı lüks cipini satışa sundu!

Çalışmamasına rağmen 20 bin TL kadar vergi ödenmesi istenen oryantal Didem, mağduriyetini dile getirerek devlet büyüklerinden yardım istemişti. Şimdilerde ise Kınalı, cipini satışa çıkardı.

Geçmişte yapılan bir röportajda elektrik ve kira faturalarını ödeyemediğinden dolayı e-devlet başvurusunda bulunan oryantal Didem Kınalı, henüz işe başlamadığını ve bu sebepten dolayı cipini sattığını duyurdu.

Oryantal Didem, ekonomik sorunlar yaşadığı için cipini satmak istediğinden dolayı bir oto galerisine bıraktığını dile getirdi. 2012 model Land Rover cipin 485 bin TL'ye satışa çıkarıldığı öğrenildi.

Seneler öncesinde İbrahim Tatlıses'in programında yaptığı dans performanslarıyla ünlenen oryantal Didem, köpeğini hava aldırmak için dışarı çıktığında basın mensuplarına denk geldi. Covid tedbirlerinden dolayı mağduriyetini dile getiren Didem, yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

"KİRA VE FATURALARIM ÖDENSİN DİYE E-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPTI

"Çok zor günlerden geçtiğini söyleyen oryantal Didem, "Arkadaşlar 1 yıldır para kazanamıyorum. E-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuru yaptım ama geri dönmediler. Sağ olsun menajerim Haluk Şentürk bana yardım etti" 

Geçen sene açtığı dans okulunu pandemiden dolayı kapatmak durumunda olan Didem, "Zor durumdayım. Hiç gelirim yok. Allah sonumuzu hayreylesin" dedi.

Çağla Şıkel'den takipçisine tokat gibi yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den takipçisine tokat gibi yanıt!

BİR YORUM YAPIN 0