Mehmet Ali Erbil: Cumhurbaşkanımızdan ve Sağlık Bakanı'mızdan Allah razı olsun

Yıllardır Kaçış Sendromu hastalığı dolayısıyla tedavi gören sanatçı Mehmet Ali Erbil, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda hayatında yaşadığı fikir dönüşümleri hakkında ilk kez konuştu. Erbil, sağlık sisteminde ülkemizin başarısına da dikkati çekerek, 'Yatıp kalkıp sağlık sistemimize teşekkür etmeliyiz. Cumhurbaşkanımızdan da, Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun.' açıklamasında bulundu.

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle tedavi gören sanatçı Mehmet Ali Erbil, Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı.

Sağlık sistemimizden bir vatandaş olarak duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbil, '20 yıldır ayda bir hastaneye yatıp ilaç alıyorum. SSK'lıyım, devletime hizmet verdim. Devletim de bana sahip çıkıyor. İlaçlarımı karşılıyor. Allah devletimizden razı olsun, sağlık sistemimiz çok iyi. Yatıp kalkıp sağlık sistemimize teşekkür etmeliyiz. Cumhurbaşkanımızdan da, Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun.' ifadelerini kullandı.

Mehmet ali Erbil Çarkıfeleğe dönüyor! Müjdeledi, BayramİLİŞKİLİ HABERMehmet ali Erbil Çarkıfeleğe dönüyor! Müjdeledi, Bayram'da ekran karşısında...

Hastalığı sürecinde inanç bakımından dönüşüm yaşadığını da ifade eden sanatçı, 'Yaşadığım bu hastalık süreciyle tekrar Allah'a bağlandım. Hastalık öncesi bağım zayıftı. Şimdi inancım çok kuvvetlendi. Yaşadığım her şey kader. Kimin aklına gelirdi benim gibi hareketli bir adamın bu duruma düşeceği.

İnançlı şekilde dik durup bunun da üstesinden geleceğimi düşünüyorum. Sık sık türbeleri ziyarete gidiyorum. Dua ediyorum gittiğim türbelerde. En son Bursa'ya gittim mesela. İnsanlar beni görünce büyük ilgi gösterdi.' dedi.

Mehmet Ali Erbil: Dualarınızda bana da yer verinİLİŞKİLİ HABERMehmet Ali Erbil: Dualarınızda bana da yer verin

Kutsal topraklara gitmek istediğini söyleyen Erbil, 'Artık bitti dediğiniz bir an oldu mu hiç hastanedeyken?' sorusuna, 'Ölümden korkmadım. Kendimi ölüme hazırladım. 'Allah'ım ölünce bana başka bir huzur vereceksin. Her şey senden gelecek' dedim. Sebat ettim, isyan etmedim. Eskiden çok hastalanayım, sevenlerim beni kapılarda beklesin diye düşlerdim. Öyle de oldu.' ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Biden, Prens Harry ve JLO'nun katıldığı aşı konserinde 302 milyon bağış toplandı

İLİŞKİLİ HABER

ABD Başkanı Biden, Prens Harry ve JLO'nun katıldığı aşı konserinde 302 milyon bağış toplandı
Michael Jordan'ın üniversitede giydiği forma 1,38 milyon dolara satışa çıkarıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Michael Jordan'ın üniversitede giydiği forma 1,38 milyon dolara satışa çıkarıldı!

BİR YORUM YAPIN 0