Haktan kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Haktan nereli?

Şarkıcı Haktan, bu akşam ekranlara gelecek olan Şarkılar Bizi Söyler müzik ve eğlence programına konuk oluyor. Peki, Haktan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Şarkılar Bizi Söyler eğlence program konuğu olan Haktan'ın hayatı merak konusu oldu. İşte arabesk müziğin en güçlü isimlerinden biri olan şarkıcı Haktan'ın hayatına dair detaylar..

HAKTAN KİMDİR?

Haktan, 14 Kasım 1973 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Babası Ahmet Canevi, annesi Nursal Ünsal’dır. Kardeşleri Niran Ünsal ve Nida Ünsal’dır. Onlar da müzikle ilgilenmektedir. 2 kez evlenmiş olan Haktan’ın bir oğlu vardır. Sesini enstrüman gibi kullanabilen Niran Ünsal'ın ses sanatçısı kardeşi.

Gitar çalar, bir çocuk babası, iki evlilik yapmış insan. doğru bir menajerlik sistemi içinde olsa dünyanın her sahnesinde kendini dinletebilecek, her ülkeden hayran edinebilecek kapasitededir. İzmir doğumlu, özellikle romanların taptığı Haktan, bugüne kadar 321.745 amatör tarafından taklit edilmiştir. Özel nedenlerden dolayı aynı başarıya sahip olan kardeşi Niran Ünsal ile ne yazık ki görüşmemektedir.

Aynı sahneyi son olarak tv8 ekranlarında paylaştıkları görülmüştür. Anne Nursal Ünsal en küçük kardeşleri manken-şarkıcı Nida Ünsal'a rağmen, dünyaya getirdiği 3 evladı, sektör için özel yeteneklerdir. Haktan'ın menajerliğini halen eşi İlknur hanım yürütmektedir.

HAKTAN'IN ŞARKILARI
Bekleme Artık
Birini Seviyorum
Bakma Bana Öyle
Hatıran Yeter
Kapın Her Çalındıkça
Yalan Olmaz
Ağlayamıyorum
Seninleyim
Tanıyamadım
Zülüf
Nazar
Yenildik
Kaybolan Günler
Ateş Donar Su Yanar
Batık Gemi
Bir Mana Var Gözlerinde

Milyoner'de evlilik teklif eden yarışmacı 'Sihirli Annem' oyuncusu çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de evlilik teklif eden yarışmacı 'Sihirli Annem' oyuncusu çıktı
Muazzez Ersoy'dan "Kahverengi Gözlerin" yorumu!

İLİŞKİLİ HABER

Muazzez Ersoy'dan "Kahverengi Gözlerin" yorumu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0