Tom Cruise'un hayranları seti bastı!

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike 7' filminin çekimlere Cruise'un hayranları tam anlamıyla hücum etti.

Tom Cruise'un başrolünü üstlendiği 'Görevimiz Tehlike 7' (Mission: Impossible 7) filminin geçtiğimiz yıl İtalya'daki çekimleri pandemi yüzünden ertelenmişti. Bu nedenle filmin bazı sahneleri İngiltere'de, Derbyshire'da bulunan Stoney Middleton adlı köyde çekiliyor.

tom cruise çekimlerini hayranlar bastı

tom cruise çekimlerini hayranlar bastı

Sürekli olarak aksiliklerin yaşandığı çekimler ilginç olaylara sahne oldu. Cruise'un hayranları geçtiğimiz gün geniş bir arazide kurulan seti tam anlamıyla bastı. Yaşanan son olay, İngiliz basınına yansıdı.

EKİPMANA TIRMANDILAR

Haberlerde yer verilen iddialara göre; çevrede yaşayan insanlar sete akın etti. Bir yandan da Tom Cruise'u görmeye çalışan aktörün hayranları, sette aksiyon sahnelerinin çekiminde kullanılan ekipmanın üzerine çıktı.

ÇEKİMLERİN AKSAMASI İSTENMİYOR

İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir görevli, çok geniş bir alana yayılan sette güvenliği sağlamanın zor olduğunu belirtti. Görevli, bu olup bitenlerin ardından Tom Cruise'un da harekete geçmek zorunda kaldığını ve polisi aradığını söyledi.

Aynı kişi, güvenlikle ilgili bütün bu sorunlara rağmen Cruise'un ve filmde görev alan diğer kişilerin, çekimlerin aksamasını istemediğini de sözlerine ekledi.

FİLM EKİBİNE TEPKİ

Bu arada filmin çekildiği bölgede yaşayan bazı kişilerin de çevredeki sükunetin bozulmasından şikayet ettiği de belirtildi. Köyün sakinlerinden 80 yaşındaki Elizabeht Longbottom ile 76 yaşındaki kocası Robin de The Sun gazetesine konuşup, film ekibinin yarattığı karmaşadan dert yandı.

'Gölgeler İçinde' filmi ABD'den ödülle döndü

İLİŞKİLİ HABER

'Gölgeler İçinde' filmi ABD'den ödülle döndü
Hakan Ural'ın İsrail tepkisi: Bu çaresizlik sizi üzmüyor mu? Benim içim parçalanıyor

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural'ın İsrail tepkisi: Bu çaresizlik sizi üzmüyor mu? Benim içim parçalanıyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0