Hakan Ural'ın İsrail tepkisi: Bu çaresizlik sizi üzmüyor mu? Benim içim parçalanıyor

İsrail polisinin Filistinlilere saldırısına karşı yaptığı saldırılar sonrası sunucu Hakan Ural'ın Filistin için söyledikleri sözler duygulandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü sunucu ve oyuncu Hakan Ural Kanal D'de sunduğu sabah programında Filistin için söylediği sözler herkesi duygulandırdı. 

"Türk Bayrağını öpüyorlar ve ne zaman geleceksiniz diye soruyorlar. Tüm mazlumların olduğu coğrafyada tek umut ve ümit Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Çok üzülmüyor musunuz ya benim içim parçalanıyor. Kuran evliya çarpsın. Bin canım olsa bin canımı veririm. Ve bu çaresizlik ağrınıza gitmiyor mu? Birazcık gram olsun bir şey hissetmiyor muyuz gerçekten diye sitem etti."

Tuğrul Selmanoğlunun sık sık Mescid-i Aksa'ya gittiğini ve onu takip ettiğini söylediği sözlerin onu duygulandırdığını ve biran önce harekete geçmemiz gerektiğini vurgulayan Ural sözlerine böyle devam etti. 

hakan ural

hakan ural

"Ama artık ağlamak bağırmak çağırmak bunlar para etmiyor. Çok çalışmamız lazım. Selçuk Bayraktarlardan çok yapmamız lazım. Siyasetçilerimize bu ülkenin kıymetli değerli insanlarına sahip çıkmamız lazım "

Uğur Işılak İsrail'in Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak İsrail'in Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki gösterdi!
Tom Cruise'un hayranları seti bastı!

İLİŞKİLİ HABER

Tom Cruise'un hayranları seti bastı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0