İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü'den duygulandıran paylaşım!

İkinci bebeğini geçtiğimiz günlerde kucağına alan ünlü şarkıcı Bengü, önceki gün sosyal medyada çocuklarıyla bir fotoğrafını paylaştı.

İlk bebeğini 2019 yılında kucağına alan sanatçı Bengü, sosyal medyadan sık sık paylaşım yapmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü duygusal paylaşım geldi. 

Bengü, "Annelik dünyanın en güzel duygusu. Hem işime hem de onlara vakit ayırıyorum. Zeynep 3 yaşına gelmek üzere oğlum Selim 6 ayı doldurdu. Bende her anne gibi onlara vakit ayırıyorum. Gece gündüz onlarlayım" dedi.

bengü ailesini paylaştı

bengü ailesini paylaştı

Bengü yeni yaşını eşi ve çocuklarıyla kutladı.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Geçtiğimiz gün 43. yaşına giren Bengü, 1.8 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından doğum gününe özel bir fotoğraf yayınladı.

Çocuklarıyla objektif karşısına geçen ünlü isim, pastayla birlikte çekilen karelerine "Bu dünyadaki en büyük mükafatım sizsiniz çocuklarım. İyi ki doğmusum; iyi ki..." mesajını yazdı.

bengü doğumgünü

bengü doğumgünü

Kısa sürede 70 bine yakın beğeni alan şarkıcının gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden yüzlerce kutlama yorumları geldi.

Bengü çocuklarıyla ev pozunu paylaştı.

"HER ŞEYLERİMLE EVDEYİZ!"

Sosyal medyayı sık kullanan ünlü şarkıcı, bugün yeni bir paylaşım yaptı. Bengü, çocuklarıyla yaptığı paylaşıma, "Her şeylerimle evdeyiz!" notunu ekledi.

bengü ve çocukları

bengü ve çocukları

Bengü eşi Selim Selimoğlu'nun doğum gününü bu fotoğrafla kutladı:
"İyi doğdun canım kocam… Sonsuza dek hep yanı başımızda, hep bizimle ol… Seni her şeyden çok seviyoruz."

Bengü'nün bu fotoğrafı sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

bengüden yeni yıl öncesi paylaşım

bengüden yeni yıl öncesi paylaşım

Çocuklarıyla birlikte kamera karşısına geçen ünlü isim, ev hallerini yayınladı. Bengü, şunları söyledi:

DOĞUM ANI DUYGULANDIRDI

Ünlü şarkıcı kızı Zeynep ile ilgili yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Bengü bu defa doğum anına ait fotoğrafını paylaştı. Güzel şarkıcı "Siz gülümseyin ki; hayat da size gülümsesin" notunu ekledi.

Bengü

Bengü

Bengü yaptığı paylaşıma bu notu düştü:

"İkinci bebeğime hamile olduğumu ilk öğrendiğimde “Zeynep daha çok küçük, ben nasıl yetebileceğim ikisine de, ya çok kıskanırsa, acaba çok mu erken” gibi birçok kaygı oluşmuştu içimde… ne biliyim böyle suçluluk duygusu gibi bir duygu…Eminim birçok anne de benim gibi hissetmiştir… Sonra zaman geçti ve bu fikre bayağı alıştım hatta hayaller kurmaya başladım… Gün gelecekti ikisi sırt sırta omuz omuza göğüsleyeceklerdi hayatı… Belki biz erken gidecektik ve onlar ikisi birbirlerinin en büyük destekçisi olacaklardı… Biz zaten ikisini de hep çok sevecektik, ne birine az ne birine fazla… ÇOK sevecektik! Şimdi bakıyorum ve nasip olduğu için şükrediyorum… Çok güzel bir abla oldun Zeyno’m sen…Ablalar ikinci annedir… Eminim kardeşine hep çok iyi bakacaksın, ve biz seni de onu da hep ÇOK seveceğiz!!! ÇOK SEVECEĞİZ!!!"

Geçtiğimiz günlerde doğum yapan güzel şarkıcı Instagram hesabından The team notuyla aile bebekleri ile birlikte yeni aile pozunu paylaştı. 

bengüden aile pozu

bengüden aile pozu

Bengü, “Çok kolay bir doğum oldu. Şükürler olsun sağlıklı doğum oldu. Zeynep kardeşini öptü, kokladı. Tam algılayamıyor ama biraz farkında. Şu an bir kıskançlık yapmadı ama sonrasında her çocuk gibi anne babayı paylaşırken yapabilir" dedi.

bengünin kızı

bengünin kızı

Ünlü şarkıcı, "Bundan sonrası bizde artık. İkisine de aynı sevgiyi, hatta Zeynep’e biraz daha fazla ilgiyi göstereceğiz” sözleriyle, duygularını dile getirdi.

1 Kasım 2021, Pazartesi günü ikinci doğumunu gerçekleştiren Kadın Sağlığı ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Habibe Seyisoğlu, şu bilgileri verdi;

bengü ve çocukları

bengü ve çocukları

“Bugün saat 7.52’de Selim bebek dünyaya geldi. Bengü hanımın ve bebeğinin sağlığı gayet iyi. Kilosu 3760 gr, boyu 53 cm doğan Selim bebek, anne sütüyle de tanıştı. Kendisine, bebeğine ve ailesine sağlıklı bir yaşam diliyoruz.” dedi.

bengü bebeği ile paylaşım

bengü bebeği ile paylaşım

Bengü hastane odasında çekilen fotoğrafı "Oğlum…Ailemize hoş geldin oğlum" notu ile paylaştı.

Koronavirüs pandemisi sürecinde sektörün durduğu için uzun süredir sahnelerden uzak kalan Bengü, “Pandemiden normalleşmeye geçiş yaptık ama hamileliğim yüzünden sahnelere dönemedim. En yakın zamanda klibimi çekip, döneceğim. Bu süreçte üretmeye devam ettim” ifadelerini kullandı.

AŞI OLUP HAMİLELİK POZU VERMİŞTİ!

İkinci bebeğine 8 aylık hamile olan ünlü şarkıcı Bengü, geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı olmuştu. İkinci çocuğunu kucağına alacak olan Bengü'den yeni hamilelik pozları gelmişti.

bengüden hamilelik pozları

bengüden hamilelik pozları

İkinci bebeğine 34 haftalık hamile olan şarkıcı önceki gün İstinye Park’taydı.

Tek başına mağazaları dolaşan Bengü, “Doğuma sadece 6 hafta kaldı. Fark ettim ki; oğlumuz için henüz hiçbir şey almamışım. Daha yeni yeni odasını hazırlamaya başladık” dedi.

Dünyaya gelecek oğluna eşi Selim Selimoğlu'nun adını verecek şarkıcı, karnı burnunda fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

"Bengü, "Son hamiş fotoları; çünkü hoş geldin 8'inci ay" yazarak, kalp emojisi koydu. Şarkıcı, etiket olarak ise, "Bebek yükleniyor" diye yazdı. Bengü, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Son olarak Bengü ultrason makinesine yansıyan bebeğinin fotoğrafını paylaşarak, "Yüzünü görelim oğlum diye gittik ama olsun" notunu düştü.

bengü ultrason fotoğrafları

bengü ultrason fotoğrafları

EŞİM 5 ÇOCUK İSTİYOR

bengü ikinci bebeğine  hamile

bengü ikinci bebeğine hamile

İkinci bebeğine 5 aylık hamile olan Bengü, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, "Kaç çocuk sahibi olmak istiyorsunuz?" sorusunu, "Eşim Selim'e kalsa 4-5 tane olacak ama ben yaş sınırına takılıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız, bir erkek yeter" diye yanıtladı. 

 

bengünün bebeğinin cinsiyeti belli oldu

bengünün bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Selim Selimoğlu ile evliliği devam eden ünlü şarkıcı Bengü hayranlarına müjdeli haberi verdi. Geçtiğimiz yıllarda kızı Zeynep’i dünyaya getiren Bengü bir kez daha annelik sevinci yaşayacağını duyurdu.Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Bayramın sürprizi bizden gelsin. Zeynep abla oluyor; bir de oğlumuz oluyor!!! Dualarınızı eksik etmeyin; kocaman sevgiler bizden hepinize” ifadelerini kullanan Bengü hamile olduğunu doğruladı.

42 yaşındaki başarılı şarkıcı bir süredir Selim Selimoğlu ile evliliğini sürdürüyor. Çift ilk bebeğini geçtiğimiz yıllarda kucaklarına almıştı. Zeynep’in abla olacağının müjdesini veren Bengü, yeni bebeklerinin de erkek olacağını duyurdu.

Dün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Bengü bebeğinin adını açıkladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bengü şunları söyledi:

"Haberi ilk duyduğumuzda çok mutlu olduk. İsim olarak soyadımız Selimoğlu olduğu için Junior Selim Selimoğlu diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunda da Selim'e bıraktık. İki çocuk birden büyüteceğiz, Zeynep 2 yaşına girecek, normalde 1 sene düşünmüyorduk çocuk. Aşerme durumu 'ikinci çocukta daha çok olur' dediler ama oğlum iyi bakıyor annesine, şu ana kadar bir durum olmadı" dedi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Hanım kimdir? İrem Çankaya kimdir, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Hanım kimdir? İrem Çankaya kimdir, nereli?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

Şakacı 2 yıl önce

Derdimiz sanatçı denen zümrenin hayatını takip etmek mi bu nasıl bir akıl tutulması böyle.

talat 2 yıl önce

hristiyan adetlerini sürdürdüğünüz için size minnettarlar.

Toplam 2 beğeni

belde 2 yıl önce

nadir sanatıyla gündeme gelen bir insan. ne diyelim hayırlı olsun. olmayan ailelere de versin.

Toplam 2 beğeni

Fakirullah 2 yıl önce

Bu bi mucize desem Allah analı babalı büyümek nasip etsin

belde 2 yıl önce

nadir düzgün hayatı olan sanatçılardan. sadece sanatı ile konuşuyor bence. evlat sahibi olmak güzel bir duygu sosyal mecrada fazla paylaşmak sıkıntılı hepimiz için.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun