Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Hanım kimdir? İrem Çankaya kimdir, nereli?

Gündüz kuşağının sevilen programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni hafta yarışmacılarıyla sosyal medyayı salladı. Yeni haftanın 9-13 Mayıs arası yarışmacılarından olan İrem Çankaya ise seyirciler tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarının fenomen programı "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" her hafta 5 farklı yarışmacının lezzet mücadelesini gözler önüne seriyor. Mutfakta hünerlerini sergileyen yarışmacılar, kimi zaman kahkaha kimi zaman da gerilim dolu dakikalar yaşıyor. Sevilen programın 9 - 13 Mayıs haftasında yarışan İrem Hanım, farklı tavırlarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Zuhal Topalla Yemekteyiz

Zuhal Topalla Yemekteyiz

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ İREM ÇANKAYA KİMDİR?

Selim Bey, Selin Hanım, Şevki Bey, Derya Hanım ve İrem Hanım'ın yarıştığı yeni haftada birçok kişi arama motorlarından İrem Çankaya'nın hayatını araştırmaya başladı. Aslen Karabüklü olan İrem Hanım, 40 yaşında ve evlidir. Lise mezunu olan İrem Hanım'ın en büyük hobisi ise spor yapmak. Saç stiliyle dikkat çeken İrem Çankaya, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 13 Mayıs Cuma günü yarışacak.

Zuhal Topalla Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topalla Yemekteyiz İrem Çankaya

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü'den duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bengü'den duygulandıran paylaşım!
Ayakkabı Fuarı'nda barış ayakkabısı ilgi odağı oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ayakkabı Fuarı'nda barış ayakkabısı ilgi odağı oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0