Sunucu Burcu Esmersoy koleksiyon çıkardı! Kazancı...

Sunucu ve oyuncu olan Burcu Esmersoy bir moda markasına tasarladığı plaj koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

Burcu Esmersoy bir hazır giyim markası için mayo tasarladı. Tanıtımını da haliyle kendi yaptı. Marmaris’te Koray Birand’ın objektifine poz verdi. 6 saatlik çekimde 12 mayo giydi.

Karşılığında 400 bin TL aldığı söylendi. Bir başka hesapla dakikada bin 111 TL kazandı.

Çekimlerin güle oynaya geçtiğini söyleyen Burcu Esmersoy, 2014’te bir tur şirketinin reklam filminde 300 bin TL’ye oynamıştı. 2016’da da vitamin tanıtımından 500 bin TL almıştı. Burcu’nun Instagram’da paylaştığı ürünlerden de 25 bin TL istediği iddia ediliyor

 

Eleştirilen doktorun sansür talebi Yargıtay’dan döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Eleştirilen doktorun sansür talebi Yargıtay’dan döndü!
Ünlü oyuncu Hazal Kaya imaj tazeledi! Son halini görenler...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Hazal Kaya imaj tazeledi! Son halini görenler...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Bahadır 2 yıl önce

Günümüzde vücut pazarlamak övünülecek ve çok kazanılacak meslekler arasına girdi. Peşinde özenti ile sürünen evlatlarda kolay parayı bu gibi yollarla elde etme peşinde ve normalleşmiş durumda. Alkışlayalım mı şimdi?