Oğuz Yılmaz'ın ailesinden cenaze sonrası isyan paylaşımı! Oğuz Yılmaz kimdir?

Ankara oyun havalarının sevilen isimlerinden sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sebebiyle 53 yaşında hayatını kaybetmişti. Yılmaz kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmişti. Sanatçının ailesinden cenazeden günler sonra bir isyan paylaşımı geldi.

Özellikle kızı ile söylediği Uğur Böceğim ve geniş kitlelerce tanınan Çekirge adlı şarkılarıyla ünlenen Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Evli ve 2 çocuk babası olan Yılmaz, 53 yaşındaydı. Sanatçı için Ankara Ahmet Efendi Camii'nde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılınmıştı.

Oğuz YılmazİLİŞKİLİ HABEROğuz Yılmaz'ın aranjörü Özgür Koç gözyaşları içinde anlattı!

Cenaze törenine ailesi ve yakınları dışında Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankaralı sanatçılar, çok sayıda vatandaş ve müzisyenler de katılmıştı. Sanatçı, kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmişti.

Oğuz YılmazİLİŞKİLİ HABEROğuz Yılmaz'ın kızıyla yaptığı düet sosyal medyanın gündemine oturdu!

Yılmaz'ın ailesiyse günler sonra bir isyan paylaşımında bulundu. Sanatçının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, cenaze sırasında çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasına tepki gösterildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Büyük üstad Oğuz Yılmaz'ın vefatından sonra gerek kameralarla, gerekse izinsiz defin işlemleri görüntüleriyle veya iş hayatı ile ilgili konularda para almak için dijital platformlarda yaydıkları görüntüleri üzüntüyle izliyoruz.

Akabinde gereğini de yapacağımızı size bildirmek istiyoruz. Unutmayın; ölüm herkese var. Yaşatmadan da can almayan bir Yaradan var... Küçüldükçe alçalıyor ve günah alıyorsunuz. Acımız dinmeyecek ama elbet bizi alıştıracak. O zaman adalet önünde görüşeceğiz. Saygılar...'

OĞUZ YILMAZ KİMDİR?

1968 yılında Ankara'da dünyaya gelen sanatçı Oğuz Yılmaz, 1999 senesinde müzik piyasasına adımını attı. Yayımlamış olduğu 'Usta' adlı albümünde yer alan 'Bas Bas Paraları Leyla'ya' adlı şarkısıyla adını geniş kitlelere duyurmaya başladı. 2003 yılında yayımlamış olduğu bir diğer albümü 'Gördün mü?'de yer alan albüme adını veren şarkısı 'Gördün mü' ve 'Çekirge' şarkısı ile şöhreti elde etmiş oldu.

Özellikle 'Çekirge' adlı şarkısıyla çocukların büyük ilgisini kazanan sanatçı, 2004 yılında prodüktörlüğe atıldı ve kendi müzik şirketi olan 'Yılmazlar Plak'ı kurdu. Evli ve 2 çocuk babası olan sanatçı, kızı Sude ile 'Uğur Böceğim' adlı şarkıya da düet yapmıştı.

Hindistan’da bir çift Covid-19 kısıtlamalarından kaçmak için uçakta düğün yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Hindistan’da bir çift Covid-19 kısıtlamalarından kaçmak için uçakta düğün yaptı!

BİR YORUM YAPIN 16

bosnalı 2 yıl önce

Allah rahmet eylesin Oğuz yılmaz düzgün beyefendi bir sanatçıydı.

Toplam 2 beğeni

abdullah ünal 2 yıl önce

çekirgeyi salıverdimmmmm.....

MUSTAFA ODUNCU 2 yıl önce

Allah Rahmet eylesin... inna ileyhi ve inna ileyhi raciun

Toplam 2 beğeni

Erkan 2 yıl önce

Şimdi hesap zamanı...

Toplam 2 beğeni

adam 2 yıl önce

ALLAH rahmet eylesin.ibo büyük terbiyesizlik yapmıştı programda

CINAR 2 yıl önce

ibo neler yapmadiki

Yorumların Tümünü Okuyun