Şarkıcı Güllü öldü mü? İddialarına yanıt! Güllü çıkan haberlere isyan etti

Şarkıcı Güllü, 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk oldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, sosyal medyada çıkan öldü iddialarına da isyan etti.

Katıldığı 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programında şarkıcı Güllü'yü görenler gözlerine inanamadı. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan Güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen şarkıcı Güllü'yü son hali ile tanımak neredeyse imkansız. Şimdilerde 47 yaşında olan şarkıcı Güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti...

Uzun süredir ortalarda görünmeyen 47 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyada çıkan 'öldü' iddialarına isyan etti.

"İki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı 'abla sen ölmedin mi?' dedi. Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, iyi ki de yapmışım" diyen ünlü şarkıcı, Alişan'ın sorusu üzerine evlilik defterini kapattığını açıkladı.

Sanem Yeles anne oldu... Bade bebekten ilk kare geldi

İLİŞKİLİ HABER

Sanem Yeles anne oldu... Bade bebekten ilk kare geldi
Oyuncu Tolga Güleç'ten Hülya Avşar göndermesi!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tolga Güleç'ten Hülya Avşar göndermesi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0