Oyuncu Tolga Güleç'ten Hülya Avşar göndermesi!

Tolga Güleç, Masumiyet dizisinde birlikte rol aldığı Hülya Avşar'a uygulanan filtreleri paylaştığı fotoğrafla tiye aldı.

Oyuncu kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Hülya Avşar, Tolga Güleç gibi isimlerin yer aldığı Masumiyet dizisi, final yapacağını duyurdu. Final açıklamasının ardından Tolga Güleç'in paylaşımı gündem oldu.

MasumiyetİLİŞKİLİ HABERMasumiyet'in Hale'si Hülya Avşar yine filtre kurbanı oldu!

HÜLYA FİLTRESİNİ Tİ'YE ALDI

Ünlü oyuncu, dizide yüzüne filtre uygulanan rol arkadaşı Hülya Avşar'ı işaret ederek esprili bir paylaşımda bulundu. Veda paylaşımında bulunan Tolga Güleç, yüzüne tuttuğu kağıtla rol arkadaşı Hülya Avşar'ı ti'ye aldı.

Güleç, kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören paylaşımına "En çok seni özleyeceğim Hülya Avşar filtresi" notunu düştü.

Hülya Avşar son hali ile annesine benzetildi! 57 yaşındaki Hülya Avşar...

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar son hali ile annesine benzetildi! 57 yaşındaki Hülya Avşar...
Şarkıcı Güllü öldü mü? İddialarına yanıt! Güllü çıkan haberlere isyan etti

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Güllü öldü mü? İddialarına yanıt! Güllü çıkan haberlere isyan etti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

terazi 2 yıl önce

yeter artık bu ahlaksız kokonaları haber yapmayın çoluk cocuk unutsun bu nedir 40 senedir malum 4 isim gündemde geberecekler hala neyin peşindeler yaşamları hiç iyi örnek deyil topluma haber yapmamanız dileklerimle

temel 2 yıl önce

eski zaman da bakilan dizi fim oyunculari tarih boyu bakilacak diye bir sey yok sanki gercek yuzunu bilen yok da bu oynama cok sacmalik