Mesut Özil'den Eşi Amine'yle romantik paylaşım!

Ünlü futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe çifti gündemden düşmezken, mutlulukları da parmakla gösteriliyor. Sosyal medya hesabını sıklıkla kullanan güzel oyuncu Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinden romantik paylaşım geldi. Özil eşi Amine Gülşe ile akşam yemeği öncesi çekildiği bu romantik karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe 30 Mart'ta dünyaya gelen bebekleri Eda ile magazin gündeminden hiç düşmeyen çiftin mutlulukları da parmakla gösteriliyor. Sosyal medya hesabını sıklıkla kullanan güzel oyuncu Mesut Özil'den bir paylaşım geldi.

Mesut ÖzilİLİŞKİLİ HABERMesut Özil'in saati servet değerinde! Kolundaki saat dudak uçuklattı

Fenerbahçeli Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ile akşam yemeği öncesi çekildiği bu romantik karesini sosyal medya hesabından paylaştı. 33 yaşındaki Özil, eşiyle birlikte el ele objektif karşısına geçti. Bir hayli keyifli olduğu görülen çiftten Mesut Özil, gönderisine, "Aşkımla akşam yemeği..." notunu düştü.

Futbolcunun gönderisi 765 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

DUYGULANDIRAN DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Doğum gününü sevdikleriyle kutlayan dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil Instagram hesabından doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti. 

mesut özil  doğum günü paylaşımı

mesut özil doğum günü paylaşımı

Ünlü futbolcunun bu paylaşımı 1 milyon 119 bin üzerinde beğeni, binlerce yorum aldı

Ayrıca 33 yaşına basan eşi Mesut Özil'in doğum gününü sosyal medya üzerinden kutlayan Amine Gülşe romantik not düştüğü karelerini sevgili oldukları yıllardan seçti. 

amine gülşeden mesut özile yaş gününü kutlaması

amine gülşeden mesut özile yaş gününü kutlaması

Gülşe kutlama paylaşımına "Seneler senle nasıl uçup gidiyor aşkım. İyi ki doğdun, iyi ki hayatıma girdin, iyi ki ailem oldun. Seni çok seviyorum kocacım diğer yarım." notunu düştü.

amine gülşenin babalar günü paylaşımı

amine gülşenin babalar günü paylaşımı

 Eşi Mesut Özil'in Babalar gününü kutlayan güzel oyuncu anlamlı şeyler yazdı. İşte Amine Gülşe'nin paylaşımı... Gülşe, paylaştığı fotoğrafa "Eda’ya olan sevgine ve şefkatine hayranım iyi ki varsın seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun" yazdı.

Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil, önceki gün eşi Amine Gülşe sosyal medyada paylaşımlarına devam ediyor. Fotoğrafta ikilinin kolundaki saatler ise gözden kaçmadı. 32 yaşındaki yıldız futbolcu, Türkiye satış fiyatı 8 milyon 250 bin TL olan saatiyle pahalı saatler takan birçok Türk ismi solladı.

Mesut Özil'in RM 65- 01 Automatic Split Seconds Chronograph model saatin mekanizması, beş yıllık bir araştırma sonucu üretildi. 600 katman karbon TPT'nin üst üste eklenmesi ile oluşturuldu.

28 yaşındaki Gülşe'nin Richard Mille saatinin fiyatı ise 1 milyon 250 bin TL.

Amine Gülşe'nin RM 07-01 model saati, oniks ve elmas taşlarla süslü. 18 ayar altın kasaya sahip saatin camı safir kristal. Yine 18 ayar altın tokası bulunan saat, Richard Mille tutkunu kadınlar tarafından rağbet görüyor.

MasterChef büyük final öncesi sürpriz gelişme! MasterChef büyük finalde ilk turu kim kazandı?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef büyük final öncesi sürpriz gelişme! MasterChef büyük finalde ilk turu kim kazandı?
Kıvanç Tatlıtuğ ve 4 aylık hamile eşi Başak Dizer'den hayvanlara anlamlı ziyaret

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve 4 aylık hamile eşi Başak Dizer'den hayvanlara anlamlı ziyaret
Antep Kutnusu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görücüye çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Antep Kutnusu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görücüye çıktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Yener 2 yıl önce

33 yaşında adama 90dk koşamıyor, anlaşılır iş değil.

memo-se 2 yıl önce

ALLAH mesut etsin.

Toplam 1 beğeni

ASİ 2 yıl önce

Allah mesut etsin. Yalnız para nelere kadir.Para-ün olmasa acaba mesuta bakar mıydı?

Toplam 3 beğeni

Soner 2 yıl önce

Niye bakmasin , yakiskli cocuk

Toplam 0 Beğeni

Uykusuz 2 yıl önce

Bu çift birbirine çok yakışıyor. Çok iyiler. İkisininde hayranıyım.

izmir-doğru söyler 2 yıl önce

en çok kızdığım haber türüdür çok pahalı saat olabilir.bizene isterse 10 milyar olsun bizene Bakın Allah c.c.bir kulun kaç milyarlık takım elbise ev-araba ve saat aldığına bakmaz ona çok pahalı aldığı eşyalar için değer vermez o kulunun kalbine bakar kulum bana kalbinde ne kadar değer verdi diye bakar kulum bana ne kadar yakın diye bakar para boş pul boş makam boştur önemli olan imandır imanında çoksa maddiyatın hiç önemi yoktur.

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun