MasterChef büyük final öncesi sürpriz gelişme! MasterChef büyük finalde ilk turu kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de finalin adı Eren ve Hasan oldu. Son olarak Tahsin yarışmaya veda etmişti. İki gün düzenlenecek olan final heyecanında iki isim de en iyi tabakları çıkarmak için mücadele ediyor. İlk gün Hasan ve Eren, yarışmaya katıldıkları ilk tabağı çıkardı, ikinci yemekleri yaratıcılık oldu ve son olarak da iki ismin hayatını değiştiren bir yemek yapıldı. İşte, MasterChef'in kazananı...

TV8'in bir sezonu daha geride bırakan en çok izlenen yarışması MasterChef 2021'de cuma akşamı canlı yayında büyük final yapılacak. Perşembe akşamı ise Hasan ve Eren'in yaptıkları yemeklerden aldıkları puanlar, sonucu büyük ölçüde etkileyecek. İlk final akşamında MasterChef jürisi, yarışmacılardan üç yemek istedi. İlki yarışmaya ilk katıldıkları tabak, ikincisi yaratıcılık, üçüncüsü ise hayatlarında önemli bir yeri olan yemekler olarak açıklandı. 

Hasan ve Eren'den yarışmada ilk yaptıkları yemeğin malzemesi verildi ve bir kez daha aynı yemeği yapmaları istendi. Bu yemekler için verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacılara on üzerinde puan verdi. İlk oyunda Eren 24, Hasan 20 puan aldı.

İKİNCİ OYUNDA PUANLAR EŞİT DAĞILDI

İkinci oyunda ise şefler yarışmacılardan dört temel malzeme ile yapılacak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi. İkinci oyunda Eren 19, Hasan 19 puan aldı.

Son oyunda ise şefler, yarışmacıların mutfakta dönüm noktası olan, hayatlarını değiştiren tabağı yapmalarını istedi.

ŞEFLER İLK GÜNÜN KAZANAN İSMİNİ AÇIKLADI

Mehmet Yalçınaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, yarışmacıların son yemeklerini de tattıktan sonra kararlarını verdi.

Finalin ilk gününde Eren 65, Hasan ise 59 puan topladı.Böylece ilk günde final avantajını elde eden isim Eren oldu.

 

 

 

Mesut Özil'den Eşi Amine'yle romantik paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'den Eşi Amine'yle romantik paylaşım!
Acun Ilıcalı'dan milyonları şoke eden açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan milyonları şoke eden açıklama!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

MEHMET 2 yıl önce

başından beri belli zaten erenin olacağı

Alper 2 yıl önce

Tahsin haketmisti finali ama şeflerin niyeti çok belli