Oyuncu Hande Erçel ev halini paylaştı! Beğeni rekoru kırdı

Hande Erçel, Türkiye’de en yüksek sosyal medya takipçisine sahip ünlü isimlerden biri olarak yer alıyor. Ev halini takipçileriyle paylaşan Erçel’in gönderisini, başta sevgilisi Kerem Bürsin olmak üzere 2 buçuk milyona yakın kişi beğendi.

'Sen Çal Kapımı' dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde uzun zamandır yalanladıkları ilişkilerini ilan etmişlerdi. Kamera karşısında harika bir uyum yakalayan ikili, gerçek hayatta da ilişkilerini yaşıyorlar. Türkiye’de en çok takipçi sayısına sahip olan ünlü isimlerden biri olan Hande Erçel, ev halini hayranlarıyla paylaştı.

Haziran ayında ekranda olacak olan 'Sen Çal Kapımı' dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına evinde olduğunu ve dinlendiğini gösteriyor zaman zaman.

KISA SÜREDE BEĞENİ REKORU

Köpekleriyle vakit geçiren, yeğeni Mavi’yi görmeye giden oyuncu, son olarak da balkonda otururken çekilen fotoğraflarını paylaştı. Gri bir eşofman ve kırmızı çizgili bir bluz giyen oyuncu, günlük, sade, makyajsız haliyle fotoğraflara yansıdı. Hande Erçel’in fotoğrafları  kısa sürede 2 buçuk milyona yakın beğeni aldı.

Yusuf Güney: Sosyal medya bağımlılığından kurtuldum

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney: Sosyal medya bağımlılığından kurtuldum
Prenslerden BBC'ye suçlama... Prens William: O röportaj ailemizi dağıttı!

İLİŞKİLİ HABER

Prenslerden BBC'ye suçlama... Prens William: O röportaj ailemizi dağıttı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0