Bella ve Gigi gibi olamadı! Mark Ruffalo İsrail zulmüne karşı çark etti...

Hollywood yıldızı Mark Ruffalo, İsrail'in Ramazan ayında Filistin halika yaptığı zulme önce tepki gösterdi. Daha sonra sosyal medyada tepki gösterenlere karşı İsrail'in başladığı ifşadan sonra oyuncu anında çark etti.

Hemen hemen her Ramazan ayında Fİlistin halkına karşı katliamlarını artıran İsrail'e karşı tüm dünya ayağa kalktı. Bunlardan biri de Mark Ruffalo oldu. Ancak Ruffalo, İsrail'in ses olan dünyaca ünlü isimlere karşı başlattığı kampanyadan dolayı geri adım attı.

Dua LipaİLİŞKİLİ HABERDua Lipa'dan kendisini hedef yapan İsrailli STK'ya yanıt: İnsan hakları için bedel ödüyoruz

mark ruffalo

mark ruffalo

Daha önce sosyal medyada İsrail'in zulüm yaptığını belirten oyuncu "Son İsrail / Hamas çatışması sırasında İsrail'in 'soykırım' yaptığını öne süren paylaşımlar için düşündüm ve özür dilerim. Açıklamam doğru değil, kışkırtıcı, saygısız. Burada ve yurt dışında antisemitizmi haklı çıkarmak için kullanılabilir. Şimdi abartıdan kaçınmanın tam zamanı" sözleriyle çark etti.

İsrailİLİŞKİLİ HABERİsrail'in Bella Hadid korkusu! Ünlü modeli hedef alan paylaşım yapıldı...

bella ve gigi kardeşler

bella ve gigi kardeşler

Çocuk katleden İsrail hakkında çark eden oyuncu hakkında hayranları sert eleştirilerde bulundu. Bazı kullanıcılar Bella ve Gigi Hadid gibi cesurca hareket eden isimleri yazarak Ruffalo'nun korkaklık ettiğini ifade etti. 

Oyuncu Meryem Uzerli'den Berlin'e özel çekim!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Meryem Uzerli'den Berlin'e özel çekim!
Ünlü isimlerin eski meslekleri

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerin eski meslekleri

BİR YORUM YAPIN 2

müslüm baba 2 yıl önce

Hulk Siyonistlerden Korktu" başlığı daha güzel olurdu

Batmanli 2 yıl önce

Adamalık sadece erkeklere mahsus bir şey değil adamlık her hal ve şartta hakkın yanında durmaktır. doğru bildiğin şeylerden ödün vermemektir.

Toplam 1 beğeni