İş insanı Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı

2019 yılında şarkıcı Kibariye’nin Bodrum Yalıkavak’daki evini aldığını söyleyen iş insanı Sebahattin Girgin, "Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık, beni dolandırdı" iddiasında bulundu.

İş insanı Sebahattin Girgin, Kibariye’nin Yalıkavak’taki evini 2019 yılında 4.5 milyon lira ödeyerek satın aldığını ve içine yerleştiğini, ancak bankadan hacizli olduğu için tapuyu 2 yıldır alamadığını iddia etti.

Girgin ayrıca Kibariye ile eşinin evi iki farklı kişiye kiraladığını, yakın zamanda da başka bir alıcıya sattıklarını ileri sürdü.

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER

Dolandırıldığını iddia eden Sebahattin Girgin şöyle konuştu: “Ben bu evi 2 sene önce 4.5 milyon TL’ye Kibariye Hanım’dan satın aldım. Ataşehir’deki evlerinde görüştük. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, onu kapatmak ve çifte 2 milyon 200 bin TL ödemek üzere anlaştık. ‘Benim okumam yazmam yok’ dedi.

sebahattin girgin kibariye

sebahattin girgin kibariye

Noter sözleşmeyi kendi el yazısıyla yazdı, Kibariye Hanım da imza attı. Bu işlemler sonrası ödeme yaptım, dekontlarım mevcut. Noterin imzası, satış vekâletiyle beraber elimde. Ali Bey’in ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imzaladığı belge de elimde. Ancak bu evi iki farklı kişiye kiralamışlar. Adamlar gelip evime 120 bin liralık zarar verdiler, beni şikâyet ettiler. Bana ‘can kardeşim’ diye hitap eden Kibariye, benim için ‘Hiçbir şekilde tanımıyorum, evimi gasp etmiş bir emlakçıdır’ diye ifade verdi.

Daha sonra da evi Ahmet Serin diye birine sattılar. Ali Bey ve Ahmet Bey beni ölümle tehdit etti, şikâyetçi oldum.”

Almeda Abazi'nin oğlu Efe annesini taklit etti! Görenler gülme krizine girdi...

İLİŞKİLİ HABER

Almeda Abazi'nin oğlu Efe annesini taklit etti! Görenler gülme krizine girdi...
İbrahim Tatlıses'ten Oğuz Yılmaz açıklaması! 'İnşallah bana hakkını helal etmiştir'

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten Oğuz Yılmaz açıklaması! 'İnşallah bana hakkını helal etmiştir'
Berkay Ateş'in annesinden sevindirici haber! Annesi kanseri yendi!

İLİŞKİLİ HABER

Berkay Ateş'in annesinden sevindirici haber! Annesi kanseri yendi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

tirin tirin 2 yıl önce

Iş adamısın okumam yazmam yok diyorsun. Senin müdürün avukatın yok mu? Okuma yazma bilmeden nasıl bu serveti edindin. Paraya ayiracagin zamanı eğitimine ayirsaydin en azından özel bir öğretmen tutup okuma yazma ogrenseydin.

Toplam 1 beğeni

izmir-doğru söyler 2 yıl önce

evi satın aldıysan tapusunuda almışsındır.tapuyu almadan hayatta kimseye güvenmezsin kiracıda sözleşmesi varsa ben evi satın aldım kalk dersin protesto çekersin evde zarar varsa beyan et ver mahkemeye sen cahilmisin yok dolandırdılar tapuyu almadan 1 tl ödemezsin geç bu ayakları

VATAN 2 yıl önce

kardeş evler ne zamandır noterde satılıyor tapu dairesi diye bişey var duydunmu .tapunu almadan niye para verionki

zaza 2 yıl önce

hata sende şopardan ev mi alınır:))

Toplam 2 beğeni