Arabası feci kazada hurdaya dönen İlker Aksum'dan olay sonrası ilk açıklama

Mersin'den Adana Havalimanı'na giderken kendi aracı ile kaza yapıp takla atan ünlü oyuncu İlker Aksum ölümden dönmüş, çevredeki vatandaşların ilk müdahalesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Aksum yaşanan olay sonrası ilk kez konuştu. Oyuncunun kaza yaptığı ana ait görüntüler de ortaya çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu İlker Aksum, UFO filminin çekimleri için Adana'ya gitmişti. Zamanının çoğunu Adana'da geçiren İlker Aksum, aracı ile kaza yapmıştı. Mersin'den Adana Havalimanı'na gelirken İlker Aksum'un şoför koltuğunda oturduğu araç takla atmıştı. Araçta sıkışan 50 yaşındaki oyuncu, bölge esnafı tarafından bıçakla emniyet kemeri kesilerek çıkarılmıştı.


Ünlü oyuncu hastaneye kaldırılırken sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada durumunun iyi olduğu öğrenilmişti. Hastaneden taburcu edilen sanatçı, kendisini merak edenler ve sağlık durumuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Aksum açıklamasında, 'Olacağı varmış, talihsiz bir kaza geçirdim. Fakat görüntüleri görünce kazanın büyük ölçekli olduğunu gördüm. Allah'a şükür bir yerimde bir şey yok, kolumda bir çizik var. Bunu da atlatırız. İlginiz için, yazdıklarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Devam yola devam merak etmeyin hepinizi çok seviyorum.' ifadelerine yer verdi.

Adana'da refüjdeki ağaca çarpıp takla atan oyuncu İlker Aksum’un sıkıştığı otomobilden çıkaran esnaf Mustafa Öztürk, kazayı anlatmıştı:

Öztürk, iş yerindeyken büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını belirterek, "Dinamit patlamış gibi çok kötü bir sesti.

Aksum'un geçirdiği trafik kazasına ait görüntüler de ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, motosiklete çarpmamak için manevra yaptığı ve bu manevra sonucunda aracının ters takla attığı öğrenildi. İşte o anlar!

En son iki takla atarken, araç ters döndü. Sonrasında koştuk, kapıyı açtım. 'Bende bir şey yok' dedi. Bıçağı alıp, kemeri kestik. Sonrasında çıkarttık. Durumu iyiydi, oturdu elini yüzünü yıkadık.

Dizleri mordu, yüzünde kanamalar vardı. O şekilde çıkarttık. Ambulans geldi, binerken kendisinde bir şey olmadığını söyledi. Sağlık ekibi yine de götürmek istedi. Sağlık ekibi kontrol amaçlı hastaneye götürüldü" demişti.

Ünlü oyuncunun götürüldüğü Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çekilen röntgen sonuçlarında olumsuz bir duruma rastlanmadığı bildirildi.

 

İŞTE ARACIN KAZA SONRASI GÖRÜNTÜSÜ;

 

İLKER AKSUM KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

İlker Aksum, 30 Kasım 1971'de Isparta’da dünyaya geldi. Annesinin ismi Nurten Aksum’dur. İlkay ve Alpay isminde İkiz kardeşleri vardır. Babası Mehmet Bülent Aksum subay pilotdur. İlker Aksum, Etimesgut Şeker İlkokulu’nda başlar okul hayatına. Mehmetçik Lisesi’ni tamamladı. 1989 tarihinde Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını kazanarak 1993'de mezun oldu. 

Çok sayıda tiyatro oyunu ve televizyon dizisinde rol alan Aksum, “Bizim Büyük Çaresizliğimiz” adlı filmde ilk defa bir sinema filminde başrolde yer aldı. 1998'de çekilen İlk olarak “Çarli”adlı dizide bir maymunla çevirdiği dizideki Afakan rolü ile tanındı. İlker Aksum, “Yabancı Damat” dizisinde üç sene Antepli bir baklavacıyı oynadı, hemen ardından “Kara Yılan”dizisinde Antep’i işgal eden bir Fransız komutanını canlandırdı.

Seda Sayan'dan Demet Akalın'a sert çıkış: Sizi kovmadılar...

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan'dan Demet Akalın'a sert çıkış: Sizi kovmadılar...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0