Umut Mürare'den Hakan Altun'a tepki: Yaptığın şu şaklabanlık ve nankörlükten utanmalısın!

Müzisyen Umut Mürare sosyal medya hesabı üzerinden Hakan Altun'un enstrümanının tellerini kestiği videosuna "yaptığın şu şaklabanlık ve nankörlükten utanmalısın!" diyerek sert bir şekilde eleştirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Pandeminin başından beri ilk kapanan alanlardan olan gece kulüpleri, eğlence merkezleri ve konserler 1 Haziran'dan itibaren uygulanacak yeni normalleşme kurallarında kapalı kalmaya devam edeceği açıklandı. Yeni kararların ardından 16 aydır çalışamadıklarını söyleyen müzisyenler, sosyal medya hesaplarından tepki göstermeye başlamıştı. Ünlü şarkıcı Hakan Altun da kararlara tepki gösteren sanatçılar arasında yer aldı.

Altun, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda eğlence ve müzik sektörünün beklentilerinin karşılanmamasına enstrümanındaki telleri keserek paylaşmasının üzerine ünlü müzisyen Umut Mürare Twitter hesabı üzerinden Hakan Altun'un yapmış olduğu paylaşımla kınadı. 

Mürare, "Bu aziz millet ne zorluklar çekti, ne badirelerden geçti. Yeri geldi yırtık çarıkları ve elbiseleri ile hiç düşünmeden cepheye koştu. Yokluğun dibini yaşadı dibini! Birilerine şirin görüneceğim diye yaptığın şu şaklabanlık ve nankörlükten utanmalısın! BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?" diyerek sert bir şekilde eleştirdi.

İŞTE HAKAN ALTUN'UN O PAYLAŞIMI;

BAKANLIKTAN MÜZİSYENLERE 3 BİN TL DESTEK!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yaptığı açıklama ile müzik emekçilerine haziran ayında tek seferde 3 bin TL destek yapacağını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Twitter hesabından yapılan açıklamada ’Müzik Susmasın’ sloganıyla müzik emekçilerine 3 bin TL destek verileceği belirtildi. Yapılan açıklamada "Müzik emekçilerimiz için ’Müzik Susmasın’ sloganıyla başlattığımız proje desteği Haziran ayında tek seferde 3 bin TL ödemeyle devam ediyor. Toplam destek miktarını yaklaşık 250 milyon TL’ye ulaştırmış olacağız" denildi.

HALUK LEVENT MÜZİSYENLERE DESTEK BAŞLATTI!

Uzun süredir eğlence mekanlarının kapalı olması ve müzisyenlerin zor durumda olmasına rağmen hükümet tarafından herhangi bir yardım yapılmaması üzerine sanatçı Haluk Levent bir dayanışma başlattı. 

Sanatçı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda müzisyenlerin ödenmemiş faturaları için yardımda bulanacağını açıkladı. Bunun yanı sıra kalıcı çözüm için heyet oluşturup Ankara’ya gideceğini belirtti.

Levent’in, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Müzisyenler! Ödenmemiş su, elektrik ve doğalgaz faturanız varsa bizlere başvuru yapın. 400 TL'ye kadar olan faturalarınızı ödeyeceğiz. (Bugün Saat 14.30 da başvuru açacağız) Ayrıca bir heyet oluşturup kalıcı bir çözüm için Ankara'ya gideceğiz. Hepimiz zor durumdayız. Sevgili Müzisyenler! Sevgili sahne emekçileri! Rodi, sesçi, ışıkçı kardeşlerim. 400 TL'ye kadar olan faturalarınız için aşağıdaki linkten başvurunuzu yapabilirsiniz.

Dünyada ilk olacak! Prens dizisinin oyuncuları belli oldu... Prens dizisinin konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Dünyada ilk olacak! Prens dizisinin oyuncuları belli oldu... Prens dizisinin konusu nedir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 40

ismail hakki efendi 2 yıl önce

hakan altin ve butun sanatcilar önceden kazandiklariniz size yetmiyormu utanmalisiniz okadar gariban az bir maasla gecinenler sizler havalar atiyordunuz bu size belki bir ders olurda geleceginizi dusunursunuz hakaten sizler sanatcilar misiniz

Toplam 2 beğeni

Esesli 2 yıl önce

O teller yerine en önce dilini sonra parmaklarını keseymiş daha iyi olurmuş

Toplam 1 beğeni

Savaş Aşık 2 yıl önce

Umut Mümare kusura bakmasın da insanlar tepkilerini de dile getirsinler bir zahmet. Bütün müzisyenler yaz sezonunun aktif bir şekilde açılmasını beklerken bu komik karara da "Eyvallah" çekecek değiliz. Futbol maçlarına belli oranda seyirci alınıyor. Kongreler düzenleniyor, dışarıya çıkılabiliyor. Sahneler, tiyatro gösterileri olunca mı covid artışı olacak. Metin Külünk abimizin sesine kulak verilsin. Bu süreç çok yanlış yönetildi. Ta kongreler sürecinden beri yanlış yönetildi.

master 2 yıl önce

bu hastalığı devletmi icat etti? birileri maşa oldu dünyaya yayıldı ama Allahın izni olmadan yaprak kıpırdayamayacagına göre buda Allahın böyle bazı insanların davranışları yüzünden gönderdigi bir ceza olsa gerek. sabır ve tevekkül diye bir kavram var bilmem anlatabildimmi.biz halk olarak senden daha kötü durumdayız iş yok gelir yok yardım edilenlerin grubunda da degiliz.sabrediyoruz tevekkül ediyoruz buda geçer diyoruz. ama sizler şaşalı hayatlarınızı aynen devam ettirebilmek için böyle tepkiler veriyorsunuz. neyin kafası kimi protesto ediyorsunuz , aslında kendimize çekidüzen verecegimize birilerini suçlamayı adet edinmişiz. yazık.

Toplam 1 beğeni

ek9 2 yıl önce

bunlar süzme olanlar

Yorumların Tümünü Okuyun