Prens Harry ile Meghan Markle çiftinden Kraliyet'e zeytin dalı

Sussex Düşesi Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle çiftinin Lilibet "Lili" Diana adını verdikleri kızları dünyaya geldi. İngiliz basını ise çiftin bebeklerine Lilibet takma adını vermiş olmalarının, Kraliçe II. Elizabeth'in küçüklüğünde ortaya çıktığını ve bu adımın Kraliçe'ye bir zeytin dalı olduğunu aktardı.

Mayıs 2019'da doğan oğulları Archie Mountbatten-Windsor'un ardından Harry-Meghan çiftinin ikinci çocukları, ABD'nin California eyaletinde dünyaya gözlerini açtı. İngiliz tahtının sekizinci sıradaki varisi olan Lilibet "Lili" Diana'nın fotoğrafı paylaşılmazken kraliyet ailesinden de doğumla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Harry ve Meghan, Ocak 2020’de kraliyet görevlerinden çekilerek, daha bağımsız bir hayat yaşamak ve İngiliz medyasından kaçmak için Güney California’ya taşınmıştı. Doğum, İngiliz basınında manşetlerde yer aldı.

Gazetelere demeçler veren uzmanlar, çiftin zeytin dalı uzatmak amacıyla bebeklerine Kraliçe Elizabeth'in takma adını vermiş olabilecekleri yorumunda bulundular. Prens Philip'in de Kraliçe Elizabeth'e bu takma adla seslendiği aktarıldı.

SES GETİREN RÖPORTAJ

Mart ayında Amerikan CBS televizyonunda yayınlanan röportajda, siyahi bir anne ve beyaz bir babanın kızı olan Markle, oğluna hamilelik süreci hakkında, "Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı." ifadesini kullanmıştı.

Prens Harry ise babasının kendilerine mali desteği kestiğini ve telefonlarına çıkmadığını söylemişti.

Pelin Öztekin vefat eden babası ile ilgili paylaştı! ''Kalbim kırık ama...''

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Öztekin vefat eden babası ile ilgili paylaştı! ''Kalbim kırık ama...''
Tamirdeki cipini çalıp yol ortasına bıraktılar! Murat Kekilli memleketine veryansın etti

İLİŞKİLİ HABER

Tamirdeki cipini çalıp yol ortasına bıraktılar! Murat Kekilli memleketine veryansın etti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

reis 2 yıl önce

bize ne