Aşkın Tarifi Naz kimdir, kaç yaşında? Serra Arıtürk kimdir ve nerelerde oynadı?

Aşkın Tarifi dizisindeki Naz Soyluer karakteri merak ediliyor. Aşkın Tarifi dizisi pazartesi günleri Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Serra Arıtürk'ün canlandırdığı Naz Soyluer karakteri kısa sürede araştırılan konular arasına girdi. Peki ama Aşkın Tarifi Naz kimdir, kaç yaşında, instagram adresi ne?

Serra Arıtürk, Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğulu ile başrolü paylaşıyor. Kadir Doğulu ile başrol paylaştığı Aşkın Tarifi dizisinde Naz karakterine hayat veren Serra Arıtürk, gündemde kendine yer buldu. Yeni dizi ile izleyici karşısına çıkan Arıtürk, bir süredir müzik kariyerindeki başarısı ile ön plana çıkıyordu. Serra Arıtürk, ailesinin de desteği ile küçük yaşta çok sayıda konsere giderek, müzik ile iç içe büyümüş bir isimdir.  Arıtürk, Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer aldı. 2019 yılında ise Kendimi Bilmem şarkısını çıkardı. İşte, Serra Arıtürk hakkında...

22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Arıtürk, gitar eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan aldı. Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başladı. Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesini kazandı. 2019 yılında "Kendimi Bilmeden" adlı şarkısını yayımladı. Arıtürk aynı zamanda Amy Winehouse destekçisidir. 2021 yılında ise Kanal D de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

2019 - Uykusuzlar Kulübü - Yarışma TV100
2019 - Genç Sahne - Yarışma TRT-1
2021 - Aşkın Tarifi - Naz Soyluer Kanal D

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0