Şarkıcı İzel'in sahnelere döndü! Verdiği kilolarla dikkat çekti...

İzel uzun bir aradan sonra tekrar sahnelere muhteşem bir dönüş yaptı. Verdiği kilolar herkesin dikkatini çekti.

Üç ay boyuncu Bodrum'da bir otelde kalan İzel, bu süre zarfında bol bol kitap okuyup, denize girip yüzerek enerji toplamış, üç aylık detoks dediği dönemde çok özlediği sahnelere hızlı bir dönüş yaptı. 

Üzüm’de sahne alan İzel Çeliköz’ü sevenleri ve hayranları o kadar çok özlemişki sanatçıyı övgülere boğdular. Yoğun istek üzerine önümüzdeki hafta bir kez daha aynı mekanda sahne alacak İzel en kısa zamanda İstanbul’da birkaç mekan ile dirsek temasında olduğunu ve İstanbul’da hayranlarının karşısına çıkacağının müjdesini verdi.

 

 

"KANSER DEĞİLİM"

"Hakkımda 'kanser' dedikodusu çıkmış... Çok eski bir arkadaşım basın camiasından anneme sormuş 'İzel kanser mi oldu' diye... Annem de rahatsız bu soru onu iyice kötüleşti. Bu sefer annemi iyileştirmeye çalıştık.

'İzel sen kansersin bize yalan söylüyorsun' demeye başladı.Ben ortadan kaybolunca artık biri bir taş attı ortaya böyle bir şey yayıldı. Ben kanser değilim! Müziğe küsmedim. Mümkün değil, müzik olmazsa yaşayamam. Müziksiz ve aşksız mümkün değil."

"2 AYLIK PARAM KALDI"

Koronavirüs salgınından dolayı mekanlara kısıtlama gelmesi ve konserlerin iptal olmasıyla zor günler geçiren şarkıcı, "Bir buçuk yıldır sahneye çıkmıyorum ekonomik sıkıntılar ben de yaşadım. Benim tabii ekstra durumlar oldu. Önce babamın sonra üç yıl süren annemin rahatsızlığı ve benim rahatsızlığım oldu. Bunlar çok bütçeli şeyler helali hoş olsun. Bir birikimim vardı ama bu dönemde hepsi gitti. Arabamı sattım. Ufak bir miktarda kredi çektim öyle idare ediyorum. İki aylık param var ondan sonra ne olacak bilmiyorum. Mutluluğun formülü bence ahlak, vicdan, adalet ve aşk" ifadelerini kullandı.

Berfu Yenenler'den şaşırtan itiraf! Eser Yenenler'in hesabındaki bütün kadınları...

İLİŞKİLİ HABER

Berfu Yenenler'den şaşırtan itiraf! Eser Yenenler'in hesabındaki bütün kadınları...
Oyuncu Ümit Erdim eşinden izin alamadı... Kızıyla uçmak istemesi hayal oldu

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Ümit Erdim eşinden izin alamadı... Kızıyla uçmak istemesi hayal oldu
İdo Tatlıses'in hayali gerçek oldu!

İLİŞKİLİ HABER

İdo Tatlıses'in hayali gerçek oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

Her Neyse 2 yıl önce

Mutluluğun formülü bir sen bir ben bir de bebek değil miydi yaw :)

Adnan 2 yıl önce

Ne kadar acıklı! çok üzüldüm!. Yahu bu memlekette ömür boyu ekonomik sıkıntı çekenleri nereye koyacağız. Onlar ağlamıyor da ünlüler ağlıyor ya ona şaşıyorum. Tabi hanfendiler, beyefendiler böyle bir hayata alışmamışlar ya, bocalıyorlar. Yazıklar olsun.

Toplam 4 beğeni

fako 2 yıl önce

Senin 2 aylık paranla bizler 10 sene yaşıyoruz haberin var mı?

Toplam 2 beğeni

can bar 2 yıl önce

Vah ki ne vah Çok üzüldüm. İzel Çelik Ercan neydiniz be Ama napcan hayat bende iki aylığı bırak yarınlık para yopk Hoş sizin iki aylığınız bizim iki yıllığımıza eşdeğerdir.

Toplam 2 beğeni

zaza 2 yıl önce

iman olmadıktan sonra para lafı ne acıdır

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun