Lenfoma kanserine yakalanan Boğaç Aksoy yeniden hastaneye yatıyor

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy, tedavisine devam ederken sosyal medya hesabı üzerinden sık sık durum güncellemesi yapıyor.

Bir süredir Lenfoma kanseriyle mücadele eden Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden sık sık durum güncellemesi yapıyor. Son olarak yeni bir fotoğraf paylaşan Aksoy, yeniden hastaneye yatmasına bir hafta kaldığını haber verdi. Yeniden saçlarını sıfıra vurduracak olan Aksoy, şimdilik son kez saçlı ve sakallı halini paylaştı. 

Gönderisine şöyle bir açıklama yazdı:

Hastaneye yatışıma son 1 hafta. Pskolojik olarak artık biraz daha hazırım... Kısa bir süreliğine yine saçlara kaşlara elveda. Dönüşümüz muhteşem olacak Allah’ın izniyle...

ÖLDÜ HABERLERİNE İSYAN ETMİŞTİ!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve tedavisiyle ilgili süreçleri takipçileriyle paylaşan Aksoy, hakkında çıkan öldü iddialarına isyan etmişti.

Haberleri yalanlayan oyuncu, sosyal medyadan açıklama yaparak, "Arkadaşım böyle şeyler yazmayın. Yanlış böyle yazılar. Çok şükür ben gayet iyiyim. Bir gazete de haber geçmiş. Aile dostlarımız, ailemizi arıyorlar, telaş etmişler. Lütfen böyle hassas bir dönemde çok yanlış." ifadelerini kullanmıştı.

KÖK HÜCRE TEDAVİSİ GÖRECEK!

Lenfoma ile mücadele eden Boğaç Aksoy, son sağlık durumuyla ilgili takipçilerine bilgi verdi.  Kök hücre tedavisine başlayacağını duyuran Aksoy, aynı hastalıkla mücadele eden kişilere de moral verdi:

"Kök hücre tedavisine az kaldı. Sakallara bıyıklara yeniden veda edecek olsam da daha güçlü yeniden çıkacak hiçbir şey için can sıkmayın canlar. Bunlar basit şeyler... Tedavisi devam eden arkadaşlar korkmadan savaşmaya devam!"

 

MÜJDELİ HABERİ BÖYLE DUYURMUŞTU

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Volkan Komiser rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda lenfoma kanserine yakalandığını açıklamıştı. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu Instagram'dan paylaştığı bir video ile takipçilerine müjdeli haberi verdi. Boğaç Aksoy paylaşımında "Şükürler olsun ki tedavimiz de sonuç verdi. Tümörlerin çoğu gitmiş. Şu anda benden mutlusu yok" dedi.

KEMOTERAPİ GÖRDÜĞÜ ANLARINI PAYLAŞTI!

Lenfoma kanserine yakalanan Arka Sokaklar'ın sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy, tedavisine devam ediyor. Bu süreçte sık sık sosyal medya hesabından durumu hakkında bilgiler veren Aksoy, son olarak kemoterapi gördüğü anlarda çektiği bir videosunu paylaştı.

Oyuncu paylaşımında sevenlerinin desteğini isteyerek şu ifadeleri kullandı: "3.kür kemoterapiden herkese selam. Hastalığı ve tedavi sürecimi artık sindirdim. İlk kemo alırken beni nasıl bir sürecin beklediğini sadece biliyordum. Yaşanabilecek komplikasyonlardan haberim vardı fakat nasıl bir his olduğunu bilemediğim için bu bende sebepsiz korku ve huzursuzluk yaratmıştı. Yaşadıkça gördüm ki evet bu bir süreç ve elbet ki geçiyor. Olası komplikasyonların hepsinden azar azar yaşadım ve gördüm ki başa çıkabiliyorum. İnsan bilmediği tanımlayamadığı şeyden korkarmış, süreci bilmekten ziyade sindirmek daha önemliymiş."

Elif Ceren Balıkçı değişimiyle ağızları açık bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Elif Ceren Balıkçı değişimiyle ağızları açık bıraktı!
Oyuncu Beren Saat yıllar sonra dişlerini yaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Beren Saat yıllar sonra dişlerini yaptırdı!
Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı! Ne çabuk...

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı, kızı Melisa'nın doğum gününü kutladı! Ne çabuk...
Emel Sayın Bill Gates'e seslendi: Hiç aklından geçirme Bill...

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın Bill Gates'e seslendi: Hiç aklından geçirme Bill...
Ünlü oyuncu Serkan Altunorak koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Serkan Altunorak koronavirüse yakalandı
Çağlar Ertuğrul isyan etti: Çakma Hollywood yıldızı dediler...

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Ertuğrul isyan etti: Çakma Hollywood yıldızı dediler...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0